Yvonne Coldeweijer mag niet meedoen aan programma's vanwege BN'ers

Entertainment
door Tika
dinsdag, 21 februari 2023 om 11:46
yvonne coldeweijer mag niet meedoen aan programma van wege bners
Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer hield vandaag een Q&A op haar Instagram. Een volger stelde een wel hele interessante vraag: "Zou je meedoen aan De Verraders? Of aan Expeditie Robinson ?" Yvonne geeft uitgebreid antwoord.

Waarom we Yvonne Coldeweijer niet in programma's zien

Deelnemen aan het programma Expeditie Robinson ziet ze totaal niet zitten. "Op een eiland opgesloten zitten met BN'ers, no thnx." zegt ze.No worries, zo denken wij er ook over –
Ook vertelt ze dat ze in 2021 is gevraagd voor De Verraders. Dat was in het begin van haar juice carrière. Ze mocht toen op intake gesprek komen. Yvonne had er helemaal zin in. Een beetje leugenachtige BN'ers opsporen is haar specialiteit zegt ze. Uiteindelijk ging het feest niet door. Volgens het castingteam lag Yvonne te gevoelig bij de rest van de deelnemers. Dit kon ze ook beamen.

Ranking the Stars

Toen Ranking the Stars met een nieuwe versie zou komen, is Yvonne nogmaals gevraagd om mee te doen. Achteraf moest ze toch afzien. Blijkt dat ze bang waren dat andere BN'ers zouden terugtrekken, wetende dat Yvonne zou meedoen.
Om deze reden zegt Yvonne standaard nee. Het is kortom te ingewikkeld.
whatsapp image 2023 02 21 at 114726 63f4bf234e45d
Instagram @lifeofyvonne