Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Monique Westenberg: 'Bescherm je kind eens'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 22 augustus 2023 om 10:17
yvonne coldeweijer monique westenberg beschermen kind
Yvonne Coldeweijer haalt op Instagram keihard uit naar Monique Westenberg. Dit heeft er alles mee te maken dat ze álles over haar zoontje deelt op Instagram. De roddelkoningin vindt dat Monique haar kind wel wat meer mag beschermen.

Dré Hazes gaat naar een nieuwe school

De zomervakantie is voor Dré Hazes, de zoon van André Hazes en Monique Westenberg, alweer voorbij en dat betekent dat hij weer naar school gaat. Er is echter besloten dat hij naar een nieuwe school gaat. Hij zou niet helemaal zichzelf kunnen zijn op zijn oude school, vandaar dat deze keuze is gemaakt.
Het zou volgens Monique niks te maken hebben met de leerplichtzaak die binnenkort zal plaatsvinden. André en Monique hebben hun zoontje van school gehaald zonder toestemming van de school, buiten de vakantie om op vakantie te gaan. Donderdag staat het stel voor de rechter voor deze zaak.

Edwin Smulders in de bosjes

Gisteren ging Dré voor het eerst naar zijn nieuwe school en Edwin Smulders lag in de bosjes om hier foto's van te maken. Volgens Yvonne Coldeweijer is dat volledig de schuld van Monique Westenberg zelf. "Ja, dat krijg je ervan als je zijn hele hebben en houden continu op Insta post", schrijft ze. "Kun je een hartje op zijn gezicht plakken, maar waarom moeten wij weten waar mini Dré buikpijn van krijgt als hij naar school gaat?"
André en Monique hebben besloten om hun zoontje niet herkenbaar in beeld te brengen op social media. Dit kan natuurlijk niet in de buitenwereld, maar Monique windt er ook geen doekjes om dat hij een kind van Hazes is. Onlangs gingen ze op schooluitje en hij droeg een shirt met groot 'Hazes' op de achterkant.
Dré vond het juist vervelend om herkent te worden, omdat hij wel eens herkent werd. "Hij vond het vervelend, dan kwamen we in de supermarkt en dan keken mensen naar hem" , vertelde André destijds. "Hij vroeg dan: 'Waarom kijkt die mevrouw zo lang naar mij?' of iemand kneep hem in zijn wang."

'Bescherm je kind'

Yvonne Coldeweijer vindt dat Monique haar zoon wel een beetje beter mag beschermen. We kunnen zijn gezicht dan niet kunnen zien op social media, maar voor de rest weten we alles over de kleine jongen. "Bescherm hem eens, in plaats van alleen maar te denken aan content, content. Volgens mij ligt Edwin niet in de bosjes bij de school van de zoon van Rox."