Yvonne Coldeweijer onthult hoeveel kilo ze is kwijtgeraakt na haar zwangerschap

Entertainment
woensdag, 24 januari 2024 om 9:56
ontwerp zonder titel 2024 01 23t140526614
Yvonne Coldeweijer, die onlangs voor het eerst moeder is geworden, geeft op dinsdag een update over haar gezondheid na de bevalling op haar Instagram.

Yvonne Coldeweijer bevallen

Zes weken geleden beviel Yvonne Coldeweijer van haar zoontje Ted. Yvonne en haar vriend Max Vieleers zijn de trotse ouders geworden van een zoontje, genaamd Ted. " Vanaf nu zijn wij 3 samen 1 ", schrijft Yvonne op haar sociale media. Ze deelde ook dat Ted op 8 december is geboren. Bij het bericht voegde de vlogger twee foto's toe. De eerste toont het gezin, terwijl de tweede een close-up van Ted is. Op deze foto kijkt de baby met een speen in zijn mond recht in de camera.

Afgevallen

In een Q&A op haar Instagram-account krijgt ze de vraag hoe het met haar gaat na de keizersnede. Haar reactie hierop is als volgt: " Thanks for asking! De wond is zo goed als hersteld. Wel nog gevoelig en dat kan nog wel even duren. De baby is nu 6 weken dus ik mag vanaf nu weer sporten. Nog geen kracht voor eerlijk gezegd. "
Yvonne deelt ook het aantal kilo's dat ze is kwijtgeraakt: " Wel alweer 18,4 kilo afgevallen van de 22. En nee, ik slik geen Ozempic. Ben gewoon goed in doelen bereiken op pure wilskracht. " Ze vervolgt: " Toen ik net zwanger was klapte ik zo 5 Magnums op een avond weg, dus als je het er allemaal met zo'n bloedgang aan kan vreten, dan moet je het daarna ook weer fixen, vind ik. "

Rechtszaak

Rachel zou niet op haar teentjes zijn getrapt, maar er zou vooral onjuiste informatie worden gedeeld. Ook ontkent ze de brief te hebben gestuurd naar Yvonne. Yvonne vertelt ook dat je haar opmerkingen met een korreltje zout zou moeten nemen. Het is aannemelijk dat er helemaal geen contact meer is tussen Rachel en André Hazes.
In eerste instantie heeft Yvonne haar video verwijderd om haar bronnen te beschermen. Het werd gevaarlijk. Nadat het weekblad Privémet precies hetzelfde nieuws naar buiten kwam, heeft zij besloten de video opnieuw online te plaatsen. “Ik vind de waarheid belangrijk. Dat moet boven tafel komen. Is het niet voor mezelf, dan wel voor andere mensen. Wat mevrouw Coldeweijer doet kan echt niet”, vertelt Rachel zelf. “Ik ben hier voor de waarheid vandaag. Ik heb begrepen dat er geen contact meer tussen beide is. Ik zal met volle overtuiging achter mijn juice blijven staan”, vertelt Yvonne.