Linda de Mol over breuk van haar relatie: 'Huilend foto's van de muur getrokken'

Entertainment
woensdag, 24 januari 2024 om 11:26
ontwerp zonder titel 2024 01 24t103510830
Linda de Mol heeft details gedeeld over haar romantische leven. Na het beëindigen van haar relatie met Sander Vahle, de vader van haar twee kinderen, heeft Linda alle emotionele fases doorgemaakt. "Jankend trok ik de foto’s van de wand."

Sander Vahle

Linda de Mol heeft herhaaldelijk teleurstellingen ervaren in haar romantische relaties, niet alleen met Jeroen Rietbergen, maar ook met Sander Vahle. Na een relatie van 12,5 jaar beëindigden Linda en Sander hun relatie in 2007, maar bleven ze desondanks verbonden door hun kinderen.
Zestien jaar na de breuk poseert ze lachend samen met Sander op de cover van haar tijdschrift LINDA . Desondanks erkent ze dat ze na hun scheiding ook alle emotionele fasen heeft doorgemaakt. " Heb huilend foto’s van de wand gerukt, kleren in een zak staan proppen en kwetsende dingen gezegd … ", zegt Linda. " Maar ergens is bij ons allebei al heel snel het besef gekomen: je kunt het, zeker als je samen kinderen hebt, maar beter goed doen, dat scheiden. En het goed doen, geloof me, levert alleen maar voordelen op. "

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Na haar scheiding van Sander ontmoette Linda Jeroen Rietbergen. Twee jaar geleden beëindigde ze hun relatie vanwege het Voice-schandaal waar Jeroen bij betrokken was, maar inmiddels zijn ze weer samen . De afgelopen weken zijn ze herhaaldelijk gezien door weekblad Story .
Linda's dochter, Noa Vahle, heeft eerder aangegeven dat ze van mening is dat Jeroen een tweede kans verdient. " Ik ben ook niet zomaar vergeten wie hij voor mij was, alle goede dingen die hij heeft gedaan ", zei ze in LINDA . " Hij heeft enorm aan zichzelf gewerkt. Ik geloof dat mensen een tweede kans verdienen. Je kan alleen niet zomaar zeggen: ’Oké, nu doen we allemaal weer normaal.’ Zoiets kost tijd. "

Samenwonen

De auto van Jeroen staat al een tijdje op de oprijlaan naast die van Linda. Het leek er even op dat de twee weer onder één dak wonen, maar het verhaal blijkt toch anders in elkaar te steken. Volgens Story woont Jeroen namelijk helemaal niet in de villa, maar is hij verbannen naar het tuinhuisje . “Jeroen woont niet met Linda in haar huis. Hij heeft aan zijn vrienden en directe omgeving verteld dat hij in het tuinhuis op het terrein van haar villa woont.” , weet een bron te melden aan het weekblad.
Het tuinhuis heeft Jeroen vroeger ingericht als zijn studio, maar het is nu de plek waar zijn bank, bed en televisie staan. “Al zal hij best wat nachten bij Linda doorbrengen.”