Lil' Kleine reageert op uitspraken van Patty Brard: 'Niet gepast'

Entertainment
woensdag, 24 januari 2024 om 13:09
ontwerp zonder titel 2024 01 24t112115608
Jorik Scholten, ook wel bekend als Lil Kleine, geeft voor de camera van RTL Boulevard commentaar op de bizarre opmerkingen van Patty Brard. Zij maakt zich zorgen over zijn kindje Lío. "Dit is niet prettig."

Geen toestemming gegeven

Twee jaar na het incident waarbij hij Jaimie Vaes uit de auto sleepte, staat Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine weer volop in de schijnwerpers. Onlangs is er een documentaireserie over hem beschikbaar om te streamen, en maandagavond had hij de kans om deze te promoten aan de talkshowtafel van Renze Klamer. Na de uitzending stond Aran Bade klaar om hem kort te interviewen voor RTL Boulevard .
Aran informeert Jorik onder andere over de frequentie van zijn ontmoetingen met zoontje Lío. " Nou, ze zijn op Ibiza, ze wonen op Ibiza. Tussen ons even: ze komen misschien naar Nederland, omdat hij in Nederland op school gaat en dát zou betekenen dat ik hem dan veel vaker ga zien en lekker naar school kan brengen en uit school kan halen. Dat zou heel fijn zijn ", antwoordt hij.
In de documentaire krijgen we niets te zien van Jaimie. Heeft ze wel toestemming gegeven voor de serie? " Ze heeft geen toestemming gegeven. Daarom zit ze ook niet in de docu en daarom is mijn kindje ook geblurd. "

Zoontje praat nog niet

Aran wijst daarna op de opmerkingen van Patty Brard. Patty maakt zich bezorgd over het feit dat het zoontje van Jorik en Jaimie, ondanks zijn leeftijd van 4,5 jaar, nog steeds niet praat. " Dat kindje praat niet – en ik moet heel goed oppassen wat ik zeg, want ik weet niet waar dat door komt – maar ik denk dat de situatie daar mede debet aan is. (…) Ze kwamen om vijf uur ’s ochtends doorgezopen en doorgesnoven thuis! "
" Er zijn mensen die maken zich ook een beetje zorgen om Lío natuurlijk vanwege deze hele situatie. Wat is jouw reactie daarop?
" Jorik lijkt daar duidelijk niet over te willen praten. Hij reageert geïrriteerd en zegt: " Dat vind ik niet gepast om op camera te bespreken. " Aran corrigeert: “ Nee, hoe het met hem gaat, qua dat mensen zich zorgen misschien maken…
Jorik raakt in de war: “ Je vraagt aan mij: wat vind je ervan dat mensen er wat van vinden? ” Aran gaat verder: “ Ja, als mensen die docu zien en dat gevoel hebben.
Jorik blijft bij zijn antwoord: “ Daar wil ik het liever niet over hebben op camera, omdat hij… Als hij oud genoeg is, dan mag hij daar zelf over praten.

Geagiteerd

Aran deelt aan de Boulevard-desk mee dat de sfeer veranderde toen hij de vraag stelde over het zoontje. Jorik reageerde zeer 'geagiteerd', volgens de showkenner. " Dan valt toch even dat grimas af en dan is hij echt even emotioneel daarover. Dat voelde je wel: onderhuids gaat er van alles door zijn hoofd, maar hij blijft een beetje die lach houden en dat is toch moeilijk te lezen… "