Yvonne Coldeweijer stopt: 'Vind het niet leuk om alleen maar juice te moeten brengen'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 31 januari 2023 om 11:50
yvonne coldeweijer stopt 1
Yvonne Coldeweijer is de roddelkoningin van ons land, maar zal ze deze titel wel gaan behouden? In haar nieuwste video op YouTube geeft ze aan wel wat anders te willen gaan doen.
Het brengen van juice
Elke bekende Nederlander is bang voor Yvonne Coldeweijer. Het kost één post op Instagram en je carrière kan voorbij zijn, we hebben het meerdere malen zien gebeuren. Je hoeft maar een misstap te begaan, of het nu recent is of uit een ver verleden, Yvonne komt het te weten. De geheimen van bekende Nederlanders belanden – letterlijk – bij Yvonne in de brievenbus.
yvonne coldeweijer brief andre 63d8d6c53fb96
Yvonne Coldeweijer stopt
In de meest recente video van Yvonne op YouTube praat ze over de kledingwinkel die ze heeft geopend en hoe snel haar bedrijf is gegroeid. Ook heeft ze het over haar baan als roddelkoningin. Ze vindt dat ze geen Shownieuws is en daarom op YouTube niet alleen maar wil praten over juice. "Ik vind het niet leuk om alleen maar juice te moeten brengen", vertelt ze in de video.
Haar Instagram bestaat wel volledig uit roddels over bekende Nederlanders, maar Yvonne weet ook niet zeker of ze hier wel mee door wilt gaan. "Misschien ga ik ook daar wel meer filmpjes ofzo posten", vertelt Yvonne over haar Instagram. "Ik weet het niet, ik laat het allemaal even lekker op me afkomen. Helemaal zin in, ik ben weer helemaal inspired."