André Hazes ging vreemd tijdens Monique én Bridget: dit is het bewijs

André Hazes ging vreemd tijdens Monique én Bridget: dit is het bewijs

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

André Hazes zat laatst bij Jinek om te vertellen dat hij zijn leven heeft gebeterd, maar net daarvoor kwam er een nieuwtje naar buiten dat hij contact zou hebben gezocht met een Spaanse barvrouw. Maar de vork lijkt heel anders in de steel te zitten.

André Hazes en de Spaanse barvrouw

Het verhaal ging rond dat André na zijn vermeende – zoveelste – breuk met Monique Westenberg contact had gezocht met een Spaanse barvrouw uit Marbella.

André zou de dame via FaceTime hebben gesproken. Zij was een paar weken geleden op vakantie in Nederland en er werd gedacht dat ze het gezellig zou hebben gehad met André. Ze zou ook in haar Stories veel muziek van Dré draaien, als een soort van hints.

Maar het lijkt toch anders te zijn, Yvonne Coldeweijer zou het verhaal verkeerd begrepen. Dit geeft ze toe in haar nieuwste video op YouTube.

André en Monique gaan trouwen

Yvonne deelt dat André en Monique wéér samen zijn, wij worden er heel eerlijk gezegd ook ontzettend moe van. Hij zou haar in eerste instantie hebben gedumpt omdat hij geen aantrekkingskracht meer voelde.

Maar natuurlijk – zoals altijd – bedacht hij zich weer. Ze zouden volgens Yvonne zelfs een stap verder gaan. Het idee was dat ze in de documentaire van André zouden gaan trouwen, maar dit gebeurde uiteindelijk niet. Het zou nu tóch gebeuren, maar dan in deel 2.

Maar goed, we gaan weer even terug naar de Spaanse dame. Hoe zit dat precies?

André ging vreemd tijdens Monique én Bridget

"In juli 2019 is zij André tegengekomen in Marbella en daar zijn ze helemaal verliefd geworden", vertelt Yvonne in haar video. "Ik heb dus anderhalf uur met haar gepraat vorige week. Het is me allemaal duidelijk geworden. Zij kregen toen meteen een relatie, maar hij was toen nog met Monique."

André zou de dame uit Marbella constant hebben gezien, zonder dat Monique hier van wist. Hij zou tegen de Spaanse dame hebben gezegd dat hij Monique te vriend moest houden omdat hij anders zijn kind niet meer mocht zien.

Dit was gaande vanaf juli 2019 en liep tot december van hetzelfde jaar. De Spaanse dame vertrok naar Colombia en toen ze terugkwam, was André inééns weer met Monique.

Maar! Er is een grote MAAR in het verhaal. "Met Bridget was André van september 2019 tot aan december 2019. Dus zij heeft gewoon die hele relatie van André gemist. Hij heeft zelfs Bridget ten huwelijk gevraagd. En zij zegt: 'Ik kom terug en hij is met Monique in januari.' Dus ik zeg dat dat klopt, maar er zat ook nog iemand tussen", vertelt Yvonne.

André zou niet alleen Monique hebben bedrogen, maar ook Bridget! But there is more! "En toen heeft hij ook nog in juni 2021, toen was die dus met Sarah van Soelen, stiekem nog met haar gebeld want zij was toen in Nederland." Ook deelde de Spaanse dame verschillende gesprekken die ze had met André op WhatsApp. In deze gesprekken stonden verschillende keren 'miss you' en 'never forget you'.

Als laatste zouden wij Reality niet zijn als we ook niet zelf op onderzoek uit zouden gaan. Wij vonden de onderstaande foto's op de Instagram van de Spaanse dame. Hier deelt zij de datum dat ze een relatie kregen en verschillende keren staat er 'AH ❤️ '.

Bekijk de foto's hieronder:

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk