Yvonne Coldeweijer doet een boekje open over de toekomst van haar roddelkanaal

Entertainment
door Sophie
maandag, 26 juni 2023 om 11:36
yvonne coldeweijer toekomst roddelkanaal
Yvonne Coldeweijer deed een tijdje geleden een grote onthulling. Ze is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Toch kwamen er direct speculaties: hoe zit het met haar roddelkanaal als ze straks een kindje heeft?

Yvonne Coldeweijer is zwanger

Yvonne Coldeweijer deelde twee weken geleden het nieuws dat ze in verwachting is van haar eerste kindje . Ze maakte een video, waarin ook voor het eerst haar vriend te zien is , over haar zwangerschap. Yvonne deelde hiermee voor het eerst écht iets uit haar privéleven. Op 11 december 2023 is ze uitgerekend.

Het einde van de roddelkoningin?

We vroegen ons eerder al af of de zwangerschap van Yvonne het einde zou betekenen van haar carrière als roddelkoningin . Ze doet hier nu voor het eerst een boekje over open, want gaat ze stoppen met het delen van de heftige juice ? Wordt Yvonne dan misschien toch wat softer ?
"Je gaat toch niet milder worden nu je moeder wordt?" , vraagt een volger haar Yvonne. "Hahaha, hoe ik voorheen Waylon al een asshole vond omdat hij vreemdging tijden de zwangerschap van Bibi, kan ik daar nu nóg woester om worden" , vertelt Yvonne. "Als je zelf moeder wordt, besef je nog meer hoe een man jou en je gezin een mes in de rust steekt als hij vreemdgaat."
Dus, Yvonne, ga je het wat rustiger aan doen met de roddels? "Dus milder... dat denk ik niet nee!"
We kunnen dus zelf tijdens – en waarschijnlijk ook nog na – de zwangerschap van Yvonne nog steeds genieten van alles wat BN'ers uitvreten deze dagen.