Is Rick Brandsteder verleden tijd voor Nicolette Kluijver?

Entertainment
door Sophie
maandag, 26 juni 2023 om 10:51
nicolette kluijver nieuwe man
Nicolette Kluijver ziet een nieuwe liefde in haar leven wel zitten. Dit vertelt ze aan Art Rooijakkers in Rooijakkers over de Vloer. Dat ze soms voor de gezelligheid zoent met een specifieke collega weten we natuurlijk, maar hoe zit het verder in haar liefdesleven?

Het liefdesleven van Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver is niet heel open over haar liefdesleven. Ze heeft wel jarenlang een relatie gehad met Joost Staudt, waar ook haar kinderen uit voort zijn gekomen. De twee gingen, na haar strijd tegen longkanker, uit elkaar. Toch is alles hierna een beetje geheimzinnig.
Zo probeerde ze heel geheimzinnig te doen over een foto waarop ze zoenend te zien is met haar collega Rick Brandsteder. De geruchtenmolen begon te draaien en de twee werden al snel aan elkaar gekoppeld . Ze verwijderde de foto al heel snel, maar deze werd natuurlijk al direct opgepakt door de verschillende media. Uiteindelijk gaf ze duidelijk over hoe het precies zit tussen de twee en ze zouden niets meer zijn dan vrienden , misschien alleen met een beetje benefits?

Nieuwe liefde voor Nicolette?

In het programma Rooijakkers over de Vloer
gaat het onder andere over haar liefdesleven. Zo vertelt ze dat haar ex een paar huizen verderop woont op Bonaire en stelt Art een vraag over haar vermeende affaire met Rick Brandsteder. Op deze vraag wil ze echter geen antwoord geven en wimpelt hem een beetje af. Zou ze dan toch iets achterhouden?
Wel zou Nicolette het leuk vinden om uiteindelijk een nieuwe man in haar leven te krijgen, alleen is het nog een kwestie van de juiste man vinden. Wij hopen in ieder geval voor haar dat die man uiteindelijk op haar pad komt.