Yvonne Coldeweijer ziet geen humor in kroketten grap Rachel Hazes

Entertainment
door Denise
vrijdag, 10 maart 2023 om 10:14
ontwerp zonder titel 33 2
Gisteren was te zien dat Rachel Hazes de crew op kroketten trakteerde in de Ziggo Dome. Iedereen moest om de zelfspot van Rachel lachen, behalve Yvonne Coldeweijer . Zij kon er de humor totaal niet van inzien.

Yvonne Coldeweijer lacht niet om kroketten actie Rachel Hazes

Rachel trakteerde de crew van Holland zingt Hazes op kroketten in de Ziggo Dome. Zij zijn hard bezig met de voorbereidingen hiervan. Rachel deelt op haar Instagram Story: "De crew is hard aan het werk en dat verdient wel een kroketje". Deze actie duidt natuurlijk op de grap 'gecremeerde kroket'. Zo werd ze genoemd door onze Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Veel mensen zien er de grap van in, maar Yvonne Coldeweijer is de laatste die erom moet lachen. Sterker nog, ze is enorm verbaasd. Ze zegt in haar Instagram Story: "Eerst belast je het hele Nederlandse rechtssysteem en nu maak je het tot één grote grap? Deze zelfspot was sympathiek geweest vóór de rechtszaak. Niet erna."
schermafbeelding 2023 03 10 om 100140 640afdb35b893
Bron: Instragram @rachelhazes

Dwangsom

In januari heeft de rechter besloten dat Yvonne de term 'gecremeerde kroket' niet meer mag gebruiken voor Rachel. Als dit wel gebeurde, moest er een dwangsom van 1000 euro worden betaald voor elk uur dat de term 'gecremeerde kroket' online zou staan. Dit bedrag kon wel oplopen tot 50.000 euro. Yvonne wilde graag in beroep gaan, maar dit was niet meer nodig. Rachel dacht er even over na en schreef op Instagram: "Als Yvonne Coldeweijer er nu zo gelukkig van wordt om deze woorden te gebruiken, dan mag ze wat mij betreft gewoon haar gang gaan."