Zanger Nielson zet zijn huis te koop: 'Onschuldige verhuizing?'

Entertainment
door Indy
maandag, 06 november 2023 om 13:52
template een foto 19
Zanger Nielson heeft zijn huis te koop gezet. De zanger lag het afgelopen jaar onder vuur, omdat hij een affaire heeft gehad met een fan. Staat zijn huis te koop vanwege een onschuldige verhuizing of is er meer aan de hand?

Affaire met een fan

In 2016 gaven Niels, de echte naam van Nielson, en zijn jeugdliefde Hanna elkaar het ja-woord. Op Instagram schreef hij de volgende tekst:“Vanaf nu is 2 september 2016 de belangrijkste datum in mijn leven. Op deze prachtige dag ben ik getrouwd met de beauty & de brains! Negen jaar lang was Hanna mijn vriendin en nu mag ik haar mijn vrouw noemen. Ik ben nog nooit ergens zo trots op geweest.”
Ondanks dat hij zo gelukkig is met Hanna heeft hij vorig jaar in december toch een uitstapje gemaakt naar een andere vrouw . Yvonne Coldeweijer plaatste destijds de volgende tekst op haar verhaal op Instagram. “Nielson. Van jou had ik dit niet verwacht.” De zanger zou volgens Yvonne een vrouwelijke fan hebben uitgenodigd naar zijn hotelkamer.“Hij trad zaterdagavond op in Eindhoven en zocht wat gezelschap voor in zijn hotelkamer. Hij vroeg een fan om langs te komen.”
In eerste instantie is de 22-jarige fan niet van plan om naar hem toe te komen. Als je zo’n ‘beroemde’ zanger bent als Nielson kan je volgens Yvonne makkelijk inspelen op je fans.“Het ding met fans is dat ze het net iets te cool vinden allemaal.” Als de fan terughoudend blijft reageren, doet de zanger alsof hij geen interesse meer heeft.“Geeft niet. Het is al laat ook. My bad. Ga lekker slapen. Isbeter”, zegt hij tegen de fan.
Hij speelt volgens Yvonne nog even in op de ‘once in a lifetime opportunity’ van de fan. Uiteindelijk besluit de fan alsnog te gaan, aangezien Nielson ‘gewoon tegen haar billen in slaap wil vallen’.

Tóch uit elkaar?

In juni dit jaar was Nielson te gast bij Radio 538 . In de uitzending vertelde hij meer over de impact van de affaire op zijn huwelijk met Hanna. “Ik heb turbulente maanden thuis gehad, maar ja daar ben ik met mijn vrouw heel druk mee bezig” , begint de zanger. “Ik heb het natuurlijk verkloot thuis en ik probeer daar nu verantwoordelijkheid voor te nemen. Ik heb heel veel geluk met een vrouw die me daar de gelegenheid voor geeft, die me heel goed kent."
De zanger zegt dat de twee samen aan het zoeken zijn naar een uitweg . "Ik ben dankbaar dat we dit tot nu toe samen kunnen aangaan en hoop dat we het samen redden. Ik own hem gewoon en ga niet vluchten” , aldus Nielson.
Of het stel inmiddels een uitweg heeft gevonden samen is niet bekend, maar Yvonne deelt wel iets opmerkelijks op haar verhaal. Het huis van de zanger staat namelijk te koop. "Onschuldige verhuizing of speelt er meer in zijn huwelijk?"
, schijft de roddelkoningin op haar verhaal op Instagram.