Zo ging Thomas van der Vlugt met Bachelor-winnares Merel om na de breuk

Entertainment
door Sophievrijdag, 04 november 2022 om 14:20
thomas en mereel
In het seizoen van de Bachelor met Thomas van der Vlugt hebben we kunnen zien hoe Thomas en Merel ontzettend verliefd op elkaar werden. Merel won het programma en de twee besloten voor een langere tijd, deels natuurlijk in het geheim, te gaan daten. Uiteindelijk gingen de twee alsnog uit elkaar, maar erg netjes heeft hij haar schijnbaar niet behandeld.
Merel Beks wint de Bachelor
Nadat ze de 'strijd' aangingen met vele andere dames, bleven alleen Merel en Maureen nog over. Ze hadden beide op een andere manier het hart van Thomas weten te veroveren. Het was dan ook tot het allerlaatste moment spannend wie er zou gaan winnen. Dit kwam ook voornamelijk door de speech van Thomas tegen Maureen, waaruit we bijna konden opmaken dat Maureen er met de laatste roos vandoor ging.
Uiteindelijk was het toch Merel die de laatste roos in handen kreeg. Ze hebben een lange tijd gedate, ook in het geheim. Dit moest natuurlijk omdat nog niet alle afleveringen van het programma waren uitgezonden. Toch ging het uiteindelijk mis en besloten ze er een punt achter te zetten.
Merel doet haar verhaal in de podcast EN DAN?
In de podcast EN DAN? legt Merel uit hoe de nasleep van een realityprogramma voor haar was. Ook praat ze over haar relatie met Thomas en hoe dat er aantoe ging. Zo heeft ze een keer in de telefoon van Thomas gekeken en trof ze daar foto's van hem aan met andere deelneemsters. Zo ook een foto met verliezend finalist Maureen.
Merel's vader is onlangs overleden en Thomas stuurde een steunbetuiging via een onbekend nummer, hij wilde er namelijk voor haar zijn. Merel had hier ook behoefte aan en wilde die steun face-to-face bij hem zoeken. Thomas wilde echter alleen bellen en toen zij face-to-face voorstelde hoorde ze niets meer van hem. Op dit moment waren zij al wel uit elkaar.