Zoon André Hazes en Monique Westenberg gaat naar andere school: 'Hij kon zichzelf niet zijn'

Entertainment
door Sophie
maandag, 21 augustus 2023 om 10:11
zoon andre hazes monique westenberg andere school
De zoon van André Hazes en Monique Westenberg gaat naar een andere school, toch heeft dit volgens Monique écht niks te maken met de leerplichtzaak.

De leerplichtzaak van André Hazes en Monique Westenberg

Op 24 augustus moeten André Hazes en Monique Westenberg voor de rechter verschijnen. Dit omtrent een leerplichtzaak. Zij hebben hun zoontje Dré namelijk, zonder toestemming van de school, buiten de vakantie om van school gehaald om op vakantie te gaan.
Het gezin ging naar de Verenigde Staten en al snel kwam de vraag vanuit hun volgers of dit wel zomaar kon. Er zou volgens Monique een aanvraag zijn gedaan om buiten de vakanties om op vakantie te gaan, omdat ze 'eigen ondernemers' zijn. Volgens Yvonne Coldeweijer zou die toestemming niet zijn gegeven.

Dré Hazes gaat naar een nieuwe school

Monique Westenberg deelt een bericht op Instagram waarin ze vertelt dat de schoolvakantie weer voorbij is en Dré weer naar school toe gaat. Wel gaat hij naar een nieuwe school. Hij kon op zijn oude school niet zijn wie hij is, volgens Monique. "De overstap naar een nieuwe school vond ik als ouder toch lastig, maar merk aan hem dat hij er zelf erg naar uitkijkt." Daar gaat het natuurlijk om.
Toch zegt Monique ook dat het niks te maken heeft met de leerplichtzaak die binnenkort voor de rechter verschijnt. "De situatie staat hier geheel los van" , vertelt ze. "Dat sommigen hier klakkeloos iets aannemen is weer zo jammer."
Wij zijn benieuwd of dit wel écht zo is, ze heeft namelijk flink met de school aan de stok gekregen.