Igone de Jongh gaat eindelijk scheiden van Thijs Römer

Entertainment
door Sophie
maandag, 21 augustus 2023 om 9:13
igone de jongh thijs romer scheiden
Igone de Jongh lijkt eindelijk bij zinnen te zijn gekomen. Er is vandaag naar buiten gekomen dat ze eindelijk heeft besloten te gaan scheiden van Thijs Römer.

De ziekelijke acties van Thijs Römer

We kunnen wel even kort samenvatten wat Thijs Römer allemaal op zijn kerfstok heeft, waardoor Igone de Jongh dus ook heeft besloten om van deze gestoorde vent te gaan scheiden.
Als eerst heeft hij natuurlijk verschrikkelijk dingen geflikt bij minderjarige meisjes. Hij gaf ze tips over hoe ze dingen bij zichzelf moesten doen en deed zich in de rechtszaak voor als 'hulpverlener'. Kan natuurlijk absoluut niet.
Om de situatie nog een stukje erger te maken heeft hij niet één, maar twee affaires gehad tijdens zijn relatie met Igone. Hij had een affaire met de vrouw van zijn beste vriend. Even een kleine kanttekening: Thijs heeft het huwelijk van zijn beste vriend en deze vrouw voltrokken. Ook heeft hij een jaar lang een affaire gehad met zijn tegenspeelster Emma Buysse, weet Yvonne Coldeweijer te melden. Hij kent haar van een toneelstuk waar hij recentelijk in heeft gespeeld.

Igone de Jongh gaat scheiden van Thijs Römer

Eindelijk in het kwartje bij Igone de Jongh gevallen en heeft ze besloten dat ze gaat scheiden van Thijs. Ze was na de rechtszaak al compleet in shock, ze heeft namelijk nooit geweten dat hij op deze manier contact had met minderjarigen. "Hij deed altijd alsof er niks was gebeurd en zij geloofde hem" , vertelt Yvonne Coldeweijer.
Thijs heeft alles aan Igone opgebiecht, hij wilde schoon schip maken bij haar. Thijs heeft ook de hele tijd het contact met de minderjarigen tegenover haar ontkent en zij geloofde hem.
Igone is natuurlijk helemaal in shock, maar ook ontzettend boos op hem. "Ze is natuurlijk gekwetst, maar inmiddels ook woedend en wil per se deze maand nog de scheidingspapieren tekenen."
Wij denken dat dat een hele goede keuze is, opzouten! Igone heeft eindelijk een statement
naar buiten gebracht waar ze laat weten dat ze een punt heeft gezet achter de relatie met Thijs Römer.