Zoveel vraagt Samantha Steenwijk voor een optreden van 30 minuten

Entertainment
door Tika
woensdag, 22 februari 2023 om 6:50
samantha steenwijk
Mocht je ooit een evenement organiseren en lijkt het je leuk om Samantha Steenwijk te laten optreden? Dan mag je flink dokken. Benieuwd hoeveel ze vraagt voor maar 30 minuten?
Waar kennen we Samantha Steenwijk van?
Het is 2009 als we voor het eerst van de zangeres horen. Ze brengt haar nummer 'Kom ga met mij mee' uit. Hiermee wordt ze talent van de maand bij SterrenNL Hierdoor kon ze als voorprogramma van Gerard Joling spelen. Vervolgens heeft ze de finale van het programma Bloed, Zweet & Tranen weten te bereiken. In 2018 doet Samantha Steenwijk met haar eigen nummer 'Ik leef mijn eigen leven' The Voice of Holland. Ze weet het ver te schoppen en eindigt hiermee op de tweede plaats van het programma. Eind van het jaar werd het nummer 'Mama' uitgebracht. Ook deze scoorde goed in de iTunes Hitlijst. Sindsdien behoort ze tot één van de grootste volkszangers die Nederland kent momenteel.
Hierna heeft ze nog aan meegedaan aan Beste Zangers, I Want Your Song en zelfs Dancing with the Stars. Ook heeft ze mogen optreden bij Holland Zingt Hazes.
Flink dokken
Als je ooit iets wil vieren, kan je dus ook een artiest inhuren. Samantha Steenwijk vraagt voor een mooie 30 minuten maar liefst 4.995 euro. In tegenstelling met haar collega's vraagt ze een stuk minder geld. Bescheiden hoor...