Zo ziet de zus van Mariska Bauer eruit

Entertainment
zaterdag, 16 september 2023 om 10:01
zus mariska bauer
Mariska Bauer deelt dagelijks de leukste foto's van haar en haar gezin, maar degene die wij niet heel vaak voorbij zien komen is Mariska haar zus.

Mariska Bauer gezin

Mariska Bauer en Frans Bauer zijn alweer vijftien jaar gelukkig getrouwd. Het prachtige stel hebben ondertussen samen een prachtig gezin opgebouwd met vier kinderen. Mariska wordt zeer geliefd, door haar man en vier kinderen. In januari 2022 kreeg Mariska een enorme tegenslag in haar leven, door een herseninfarct, het heeft het gezin helemaal op zijn kop gezet, haar man Frans was op een gegeven moment zelfs zo bang dat hij dacht dat Mariska kwam ter overlijden . In eerste instantie had Mariska niet door dat ze een herseninfarct had. Ze kreeg wel moeite met praten, ze had het gevoel van een dikke tong, maar ze liep nog wel door de supermarkt terwijl ze uitval verschijnselen had. Het gezin is allang blij dat Mariska er goed vanaf is gekomen, maar haar herseninfarct heeft haar dagelijkse leven wel drastisch veranderd.

Zussen

Mariska deelt dagelijks de leukste foto's van haarzelf en vooral haar gezin, maar Lisette, de zus van Mariska zien wij niet zo vaak voorbij komen op haar instagram. Maar onlangs deelde Mariska een reeks aan superleuke foto's met haar zus. Ze spendeerde samen wat qualitytime in Strandclub Zee. Zo schrijft ze onder de post: "Het was weer een dag met, een gouden randje veel gelachen met mijn zus en onze top fotograaf herinneringen maken we met elkaar." In de comments reageren mensen heel positief, over de twee zussen. ‘ Oow jullie lijken wel veel op elkaar!!! ’ Reageert iemand onder de post. ' Wat lijken jullie veel op elkaar, jullie stralen helemaal. Wat een leuke foto’s van jullie samen.’
Mariska deelde al eerder een foto van haar en haar zus Lisette op Instagram, er reageerde toen ook veel volgers onder de post dat de twee bijna identiek op elkaar lijken. Wij zien de gelijkenis, ook ze hebben dezelfde ogen en mond, alleen is de neus anders.