Hint Valerio hier op een volgend seizoen van Echte Meisjes in de Jungle?

Hint Valerio hier op een volgend seizoen van Echte Meisjes in de Jungle?

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

We zijn nog volop aan het genieten van het huidige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. We genieten van alle drama en de klagende dames. We kunnen wel huilen bij het idee dat het seizoen binnenkort is afgelopen. MAAR! Hint Valerio op een volgend seizoen van ons favoriete programma?

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle

Het gaat er wild aan toe in het huidige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Esmee moest met een blessure na een gevecht met Louisa de jungle verlaten, Louisa moest dóór het vechten de jungle verlaten en Gaby Blaaser verliet de jungle wegens haar zwangerschap. Een bewogen seizoen, dat is in ieder geval zeker.

Aflevering 5

We keihard gelachen om de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle, dit kwam natuurlijk door een aantal prachtige momenten die plaatsvonden. Titanic Fabiola die naar de bodem van het meer zinkt, Michella die er niks van bakt en zoals gewoonlijk naar huis wil en een boze Janice Blok.

Tóch lijkt er tussen al het geklaag door een lichtpuntje te zijn in de aflevering – en dan bedoelen we niet Lena die eindelijk zichzelf een keer opvangt in plaats van op de grond te vallen. Valerio lijkt namelijk te hinten op een volgend seizoen van de serie.

Op het moment dat dames er bij de slakkenopdracht helemaal doorheen zitten, maakt Valerio een grapje in de camera. Maar wij denken dat hier misschien wel een kern van waarheid in zit. Hij bedankt de kijkers namelijk voor het kijken en grapt dat het seizoen is afgelopen. Maar dan! Valerio zegt in zijn grap: "Tot volgend jaar!" Betekent dit dat er volgend jaar wederom een seizoen van Echte Meisjes in de Jungle komt? Wij hopen van wel!

Programma's

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk