Marco Borsato

BN'ers
door Sophie
dinsdag, 27 september 2022 om 15:00
marco borsato
Marco Borsato is een veelbesproken naam de afgelopen tijd, daarom gaan ook wij zijn leven even uitpluizen. Hij is geboren op 21 december 1966 in Alkmaar. Marco staat bekend als zanger en tegenwoordig als nog vele andere, voornamelijk negatieve, dingen.
Bekend geworden
Marco Borsato begon zijn carrière in 1990 als Italiaanse zanger. Hij brak in Nederland en Vlaanderen door toen hij in 1994 overschakelde naar Nederlandstalige muziek.
Zijn eerste Nederlandstalige single Dromen zijn bedrog
belandde op de eerste plaats in de Nederlandse Top 40 en bleef daar twaalf weken staan. Een aantal maanden later kwam zijn nummer Waarom nou jij op de eerste plaats te staan.
Verdere nummers zoals: Je hoeft niet naar huis vannacht, Kom maar bij mij, Ik leef niet meer voor jou en Vrij zijn waren ook razend populair in Nederland.
Na zijn vele successen in de muziekwereld besloot hij zijn debuut te maken als acteur in de film Wit Licht.
Marco Borsato besloot vanaf het seizoen 2011/2012 van The Voice of Holland mee te doen als jurylid. Hier stopte hij na het seizoen van 2015/2016 meer, maar besloot nog wel de jureren bij The Voice Kids. Hij had vast nooit gedacht dat deze programma's het einde van zijn carrière zouden betekenen.
Privéleven
Marco Borsato trouwde in 1998 met Leontine Ruiters. Het stel kreeg samen drie kinderen: Luca , Senna en Jada. Uiteindelijk besloten de twee om in 2020 te scheiden. Leontine draagt nog wel zijn achternaam en een tijdje geleden vertelden de twee dat ze weer 'aan het daten' zijn. Het is dus niet uitgesloten of de twee weer bij elkaar komen.
De reden voor de scheiding van het stel was om de affaires die Marco Borsato door de jaren heen heeft gehad en dat zijn er een paar kunnen we je vertellen.
Tijdens het faillissement van het bedrijf van Marco zou hij meer dan tien jaar geleden een affaire hebben gehad met Iris Hond. Deze affaire die in 2019 aan het licht kwam, zou een grote rol hebben gespeeld in de breuk tussen de twee.
Voordat Marco een relatie kreeg met Leontine, had hij een relatie met Denise Boekhoff. De twee gingen uit elkaar omdat zij verliefd werd op een andere man. Toen die relatie uitging, kregen de twee weer contact met elkaar toen Marco getrouwd was met Leontine.
De volgende affaire van Marco was met zijn secretaresse, het klinkt cliché maar het is toch echt waar. Leontine zou het namelijk zelf hebben gezien op een USB-stick. Ze wilde namelijk aan haar vriendinnen een aantal leuke kiekjes van haar vakantie laten zien, niet wetende dat hier nogal intieme foto's van Marco en zijn secretaresse op stonden.
De geruchten gingen ook een tijdje rond dat Marco Borsato het gezellig zou hebben gehad met Maan de Steenwinkel . Hij was haar coach tijdens The Voice of Holland die ze uiteindelijk won. Echter heeft Maan aangegeven dat deze geruchten niet waar zijn.
Grootste schandalen
Al het bovenstaande over het privéleven van Marco Borsato is natuurlijk een grote schande op zich. Maar heel Nederland heeft ook het allergrootste schandaal van Marco mogen aanhoren. Dit kwam allemaal naar buiten toen Tim Hofman de aflevering over de misstanden bij The Voice of Holland behandelde in een aflevering van BOOS .
Echter werd er voor die tijd al aangifte zijn gedaan tegen Marco Borsato. Het had niks met het programma te maken. Hij zou een meisje van destijds vijftien jaar, onzedelijk hebben betast. Niemand rondom The Voice of Holland heeft aangifte gedaan tegen Marco. Echter hebben ze bij BOOS wel meldingen gedaan over Marco, aangezien hij kinderen bij The Voice Kids op een onwenselijk manier zou hebben aangeraakt.