Dave Roelvink weer aan het daten: 'Gespot met influencer'

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 13 juli 2024 om 12:56
dave roelvink
Dus, het lijkt erop dat Dave Roelvink zijn ex Jazzlyn Dusoswa volledig achter zich heeft gelaten. De realityster is blijkbaar weer in de datingscene gedoken…

Dave Roelvink Marijn Kuipers

Dave Roelvink is gespot met influencer en presentatrice Marijn Kuipers. Het koppel werd samen gesignaleerd terwijl ze restaurant The Siren in Amsterdam verlieten, aldus RealityFBI. Een ooggetuige meldde: "Zag vanavond Marijn Kuipers en Dave Roelvink op het Rokin, ze kwamen The Siren uitgelopen."
Natuurlijk vroeg het juice-kanaal om meer getuigenissen en die stroomden binnen. "Correct en tevens juist. Was zelf bij The Siren en zij inderdaad ook", bevestigde een andere bron.

Geen gehoor

Dave's manager, altijd bereid om niets te zeggen, liet aan Shownieuws weten dat hij geen commentaar had over een mogelijke relatie. Hij bevestigde echter wel dat Roelvink vrijdagavond in het bewuste restaurant was. Ook Shownieuws liet het daar niet bij en besloot de presentatrice zelf om een reactie te vragen…
Marijn, altijd even openhartig, reageerde maar gaf niets prijs. Op de vraag of zij en Dave aan het daten waren, antwoordde Kuipers dat ze Dave zelf maar moesten bellen. En zo gezegd, zo gedaan. "Maar hij was niet bereikbaar voor commentaar", meldt Shownieuws. Niet te stoppen, belden ze ook nog vader Dries Roelvink. "Hij gaf aan de dame in kwestie nog niet te hebben ontmoet." Want als je vader het niet weet, dan bestaat de relatie niet, toch?

Dave Roelvink Jazzlyn uit elkaar

Aan het eind van 2023 maakte Dave bekend dat hij en Jazzlyn uit elkaar waren. Na tweeënhalf jaar samen en met een zoontje genaamd Dean, lijkt het er nu op dat Dave zijn liefdesleven een nieuwe wending geeft. Blijf vooral volgen voor de volgende aflevering van ‘Dave’s Romantische Escapades’.