Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hebben wilde toekomstplannen: 'Trouwen in Italië'

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 13 juli 2024 om 9:51
jeroen rietbergen tuinhuis linda de mol
Dus, Linda de Mol en Jeroen Rietbergen, het duo dat hun liefdesleven blijkbaar verkiest te verstoppen in de schaduw, zijn naar verluidt van plan om in het huwelijksbootje te stappen. Maar wacht even, laten we eerst het op een rijtje zetten.

Jeroen Rietbergen vervolging

Nadat de bom viel dat Jeroen Rietbergen geen vervolging hoeft te vrezen, ontdekte de altijd alerte pers dat hij en Linda de Mol weer een stelletje zijn. Dit werd uiteraard smaakvol bevestigd door intieme kiekjes in het bos, gepubliceerd door Weekblad Story. Maar hé, Linda wil daar nog steeds niets over zeggen. Waarschijnlijk een nieuwe trend: liefde in stilzwijgen.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hebben wilde toekomstplannen: 'Trouwen in Italië'

Dan hebben we de heren van Roddelpraat, die, zoals altijd, een inside scoop lijken te hebben. Dennis Schouten, met zijn onfeilbare bronnen binnen de familie De Mol, deelt zijn wijsheid: “Linda en Jeroen gaan trouwen in Italië. Er is dus kennelijk iemand gefrustreerd in de familie, dat dat dan toch gedeeld moet worden.” Niets zegt ‘liefde’ meer dan een gefrustreerd familielid dat het nieuws lekt.
En dan is daar Jan Roos, de zelfbenoemde kenner van romantische motieven, die denkt te weten waarom Italië de bestemming is. “Ik denk dat het te maken heeft met de media-aandacht. In Italië wordt zo’n heel dorp afgehuurd en daar komen dan alleen familie, vrienden en bevriende journalisten.” Ah, ja, want waarom zou je je bruiloft intiem en privé houden als je ook een volledig dorp kunt afhuren?
Dus, zullen Linda en Jeroen daadwerkelijk in Italië trouwen? Wie zal het zeggen? Het nieuws is nergens bevestigd, maar dat heeft de geruchtenmolen nog nooit tegengehouden. Blijf dus vooral op het puntje van je stoel zitten, want dit verhaal is nog lang niet voorbij.