Lieke van Lexmond doet mee aan afvalhype en deelt transformatie

Entertainment
woensdag, 03 januari 2024 om 12:02
ontwerp zonder titel 2024 01 03t115208094
In het afgelopen jaar heeft Lieke van Lexmond op verschillende mentale vlakken gebroken met oude patronen en ritmes. Hoewel het niet altijd gemakkelijk was, ervaart de presentatrice het als enorm bevrijdend. Bovendien is ze meer dan tien kilo afgevallen, zo deelt ze op Instagram.

Afslank programma

Lieke van Lexmond benadrukt dat er nu ruimte is voor nieuwe stappen en mogelijkheden in haar leven. Dankzij DAG ÉÉN , de nieuwste trend onder BN'ers, is ze fysiek sterker dan ooit en is ze al tien kilo kwijtgeraakt door over te stappen op een gezondere en actievere levensstijl. Ondanks de vereiste discipline en doorzettingsvermogen, vindt Lieke dat het de moeite waard is.
' Mijn doel was om veel meer energie te hebben en mijn lichaam in topconditie te krijgen, dat is gelukt. Ik voel me fit, sterk, wandel, tennis, zwem, til mijn boodschappen met gemak en kan actief met mijn kids zijn ', schrijft ze. Lieke sluit het bericht af met een kleine disclaimer. Zo vindt ze niet dat iedereen een ' bepaald lichaam ' moet hebben, maar ze gunt het wel iedereen om zich fit te voelen. ' Een beter begin van 2024 had ik me niet kunnen wensen! '

Ook Bridget Maasland doet mee

Bridget Maasland en haar zoon Mees hebben zich ook aangesloten bij de 'Dag Één-methode', een afslankprogramma voor dertigplussers. Ze zijn niet de enigen, aangezien meerdere bekende gezichten hen zijn voorgegaan. Bridget is erin geslaagd om in korte tijd haar gewicht te verminderen van 71 kilogram naar 64,3 kilogram.
Bridget deelt haar complete transformatieproces op Instagram, inclusief een gewaagde foto in de badkamer . Haar gezicht is bedekt door de condens op de spiegel, terwijl haar platte buik duidelijk zichtbaar is. Bridget blijft openhartig en deelt de waarheid met haar volgers.
Recentelijk werd Bridget het doelwit van nepadvertenties
voor afslankpillen. In een uitzending van RTL Boulevard verklaart Bridget dat ze er helemaal genoeg van heeft. "De hele week komen er verschillende advertenties voorbij. ‘Je bent 20 kilo in 2 maanden afgevallen.’ Het is allemaal niet waar, het is hartstikke fake."