Meiland-fans lachen om TikTok Maxime Meiland: 'Blijven gieren'

Entertainment
woensdag, 03 januari 2024 om 13:57
ontwerp zonder titel 2024 01 03t134320509 1
Vorig jaar reisden de Meilandjes af naar Londen voor de opnames van de Meiland-kerstspecial. Maxime Meiland deelt op TikTok beelden achter de schermen waar de fans van de familie om gieren.

Achter de schermen

In de video delen de Meilandjes de avonturen die ze hebben beleefd in Londen. Ze vertellen onder andere in hun beste Engels hoeveel glazen wijn ze al hebben gedronken tijdens een etentje, zo zegt Martien Meiland: " Hi, I'm Martien and this is my fourth glass of wine ." Het valt op dat Erica Meiland geen wijn meer drinkt. Zij zegt: " Hi I'm Erica and I only drink water "
De fans van de Meilandjes genieten enorm van deze beelden en laten massaal reacties achter onder de video. Een van de reacties luidt: " Word zo vrolijk van jullie! " Iemand anders reageert: " We worden zo blij van jullie, we kijken ontzettend uit naar een nieuw seizoen. " Er wordt ook ontzettend veel met lach-smileys gereageerd. De mensen gieren om de familie: " Heerlijk, ik kan hier om blijven gieren. "

'Een duivel'

Toch is niet iedereen een fan van de familie Meiland. Ex-huisvriendin van de familie Caroline van Eeden maakt dat ook wel vrij duidelijk. Ze heeft zelfs een schandaalboek over de familie uitgebracht .
Ik vind haar een duivel “, aldus Caroline in weekblad Party
over Maxime op de vraag wie zij het ergste familielid vindt. “ Zij heeft haar moeder zover gekregen dat ze zijn begonnen met mij eruit te werken. Ze heeft de boel opgestookt. Erica is van nature niet zo. Ik heb haar leren kennen als een pittige tante, maar wel een eerlijke vrouw. Maar Erica Meiland heb ik per dag ook zien veranderen. Zij is net als Maxime. Door de roem, de aandacht.
In haar boek haalde de voormalige hartsvriendin van Martien flink uit naar hem. Ze werkten samen in een modezaak, en volgens haar verliep dat niet altijd even gezellig. “ Martien maakte heel vaak achter de rug van klanten om braakneigingen. Hij kon heel vals zijn “.