Hereniging Roxeanne en André Hazes: 'Smaakt naar meer'

Entertainment
woensdag, 03 januari 2024 om 11:58
ontwerp zonder titel 2024 01 03t111359092
André Hazes jr. en Roxeanne Hazes hebben volgens toenemende bronnen elkaar ontmoet vlak voor kerst. Hoe verliep het samenzijn? "Ze hebben nog geen kerst gevierd samen."

Hereniging

Volgens hazoloog Yvonne Coldeweijer lijkt het zeer waarschijnlijk dat André Hazes jr. zich zal aansluiten bij zijn zus Roxeanne Hazes in de juridische strijd tegen hun moeder Rachel Hazes. Volgens haar is het veelzeggend dat de twee elkaar weer ontmoeten. Yvonne merkt op dat hun tweede ontmoeting vlak voor kerst plaatsvond, hoewel Shownieuws eerder beweerde dat dit hun eerste ontmoeting was.
Zeker is dat André en Rox weer met elkaar in contact zijn. " We hebben het hier natuurlijk al maanden over, want sinds we weten dat André eigenlijk geen contact meer heeft met zijn moeder, denkt iedereen: dan is de weg ook weer vrij om het contact met zijn zus te herstellen, want dat stond daar altijd een beetje tussenin ", zegt Bart Ettekoven in Shownieuws .
Hij gaat verder: " Wij kunnen vandaag bevestigen dat inderdaad vlak voor de vakantie van André en Monique Westenberg, broer en zus een ontmoeting hebben gehad. Een face-to-face-ontmoeting op een geheime plek, met z’n tweeën. Daar is verder helemaal niemand bij geweest, en daar zijn goede gesprekken gevoerd die smaken naar meer. Dat is heel fijn nieuws. "

Jarenlang niet gesproken

Bart geeft aan dat André en Rox elkaar jarenlang niet hebben ontmoet of gesproken. " Yvonne Coldeweijer postte het ook online. Die zegt dat er al eerder een ontmoeting heeft plaatsgevonden , maar ik heb vandaag contact gehad met iemand en die zegt: ‘Vlak voor de kerstvakantie is er pas een eerste ontmoeting geweest.’ "
Er volgt zeker meer, meent hij. " Ze hebben nog geen kerst gevierd samen. Dat moet natuurlijk ook nog groeien, maar het voelde wel meteen goed.
" Betekent de reünie slecht nieuws voor Rachel? “ Er gaan nu toch steeds meer stemmen op en geluiden klinken dat André zich bij zijn zus zou kunnen gaan voegen. Als die twee dadelijk weer goed door één deur kunnen, dan ziet dat er wel rooskleurig uit, dat ze samen gaan strijden voor die erfenis.
Maar Bart concludeert: “ Dat is pure suggestie.