Snelle brengt een deluxe versie van het album Achtentwintig uit!

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 01 maart 2024 om 18:30
realitynl 25
Zanger én rapper Snelle heeft een deluxe versie van zijn album Achtentwintig uitgebracht. Op de plaat zijn twee nieuwe nummers te horen. Het origineel is vorig jaar november verschenen.

Clubtour

De nieuwe liedjes heten Een Beatle & Een Stone en Ouwe Jongens Krentenbrood. De Deluxe versies zijn zelfs op vinyl te verkrijgen. “Ik kan niet wachten om de liedjes live te spelen”, zegt Snelle. “Ik ben superbenieuwd wat iedereen van Een Beatle & Een Stone en Ouwe Jongens Krentenbrood vindt!” De 28-jarige artiest begint vrijdag aan zijn clubtour. In maart, april en mei speelt hij in theaters in steden zoals; Arnhem, Maastricht, Utrecht en Antwerpen. Inmiddels schrijft de zanger op zijn Instagram: "Erg veel zin om alles te laten zien en horen tijdens de uitverkochte ‘Achtentwintig tour’ die vrijdag begint!" De tour is inmiddels uitverkocht.

Cynische wijze 

In augustus 2023 kondigde Snelle, zijn album 'Thuis bij Snelle' aan. Zo zong hij in een liveconcert in stadion De Adelaarshorst. De wijze waarin Snelle dit aankondigde, was wel op een hele cynische wijze gedaan. "Aangezien vakantiefoto’s veel beter werken op Instagram dan alle posts over nieuwe muziek, hier een vakantiefoto waarin ik absoluut níét m'n nieuwe live album dat vannacht is uitgekomen wil promoten," schrijft hij grappend. "Echt heerlijk om even helemaal niet met werk bezig te zijn." Op de foto is te zien dat ze zanger achterover zittend, aan het genieten is bij een meertje. Deze wijze heeft wel geholpen. De vakantiefoto is namelijk inmiddels 23.000 keer geliked. De berichten over zijn muziek en optredens, leveren misschien maar enkele duizenden likes op. De nieuwe tactiek die Snelle uitvoert moet nog blijken.

Optredens

Eerder dit jaar heeft Snelle nog opgetreden bij De Vrienden van Amstel Live in Ahoy. 'De grootste Amstel-kroeg van Nederland' belooft een wervelende show vol verrassingen.  Bekende artiesten van Nederlandse bodem treden op waaronder SnelleFlemming, Ronnie Flex en DI-RECT.