Suus onderschat werken bij Debbie uit B&B Vol Liefde

Entertainment
vrijdag, 22 september 2023 om 18:37
yvonne coldeweijer gossip girl talitha 1
Suus uit B&B Vol Liefde is al een tijdje aan het werk in de Spaanse B&B van Debbie. Toch had Suus daar wel een ander beeld van. "Je moet onwijs hard werken."

Hard werken in de B&B

Donderdagavond werd in de uitzending van RTL Boulevard bekend gemaakt dat B&B Vol Liefde, bij de top 3 zit van de Televizier-Ring. " Ik ben heel stoked om naar de Televizier te gaan", v ertelt Suus in het programma. Suus moet hard werken op de B&B van Debbie die eerder al raak schoot bij Paul. Het is dus wel een leuk relax moment voor Suus om naar uit te kijken. " Het is echt heel druk maar wel onwijs gezellig", vertelt Suus over haar werk. " Ik had er wel iets anders over nagedacht. Ik verzorg het ontbijt, de lunch en het diner hier. Ik werk zes dagen in de week. Het zit gewoon constant volgeboekt." Toch heeft het harde werk Suus nog niet afgeschrikt, want ze heeft het nog hartstikke naar haar zin in Spanje. " Ik doe het met liefde." Dus voorlopig zal Suus nog wel blijven werken bij de B&B.

Boekje open over relatie Debbie en Paul

Suus doet ook het boekje open over haar kijk naar de relatie van Debbie en Paul " Je ziet gewoon dat ze onwijs van elkaar houden."
Debbie is wel heel druk in haar B&B, maar volgens Suus geven ze elkaar tussendoor ' kusjes en knuffeltjes'.
Suus heeft een waardering naar Debbie en Paul hoe ze de liefde de tijd hebben gegeven in het programma om op te bloeien en heeft zelfs een 'vader en moeder'-gevoel nu ze zo goed door hen in de B&B wordt opgenomen. " Gek om te zeggen, maar zo voelt het wel een beetje. Debbie is ook zeker een voorbeeld voor mij. Een powervrouw is het."

Suus nog vrijgezel "geen tijd voor"

Suus heeft helaas nog niet de liefde gevonden en is nog vrijgezel. Ze heeft haar Spaanse Casanova nog niet gevonden. "Geen tijd voor", zegt ze erover. Op het moment is ze namelijk heel druk met haar eigen YouTubekanaal, waarop ze meer momenten in de B&B van Debbie deelt. Vorige week vertelde ze in haar zogenaamde ‘Suuski vlog’ dat in haar wooncamper, haar huisje in Spanje, is ingebroken .