Vader Olcay Gulsen overleden: 'Was verslaafd en had psychoses'

Entertainment
door Sophie
maandag, 15 juli 2024 om 9:08
olcay gulsen vermogen
De vader van Olcay Gulsen is overleden, die weet haar management aan het ANP te bevestigen, nadat Wilfred Genee dit nieuws in Vandaag Inside Oranje verkondigde.

Olcay Gulsen huiselijk geweld

Olcay Gulsen heeft in het verleden openlijk gesproken over haar vader en gezinssituatie waar veel huiselijk geweld bij kwam kijken. "Mijn vader is net zo goed slachtoffer", vertelde ze destijds aan De Telegraaf. "Hij was verslaafd aan drank, verboden middelen en gokken en had regelmatig psychoses, maar hij heeft nooit de medische hulp gekregen die hij nodig had."
Olcay is altijd heel open geweest over haar verleden met huiselijk geweld. Ze heeft meerdere programma's over het onderwerp gemaakt, waarin ze haar eigen ervaringen ook deelde.

Vader Olcay Gulsen overleden: 'Was verslaafd'

Vorige week werd bekend dat Olcay niet aan zou schuiven bij Vandaag Inside Oranje door familieomstandigheden, het bleek hier om de verslechterende gezondheid van haar vader te gaan. Wilfred Genee stak haar een hart onder de riem. "We willen haar toch even sterkte wensen vanaf deze plaats en alle goeds voor de komende tijd."
Ook wij wensen Olcay natuurlijk ontzettend veel sterkte de komende tijd. Wat de band met je vader misschien ook is, dit blijft altijd moeilijk.