Yvonne Coldeweijer stopt met juice: 'Alle juice is exposed'

Entertainment
door Sophie
zondag, 14 juli 2024 om 14:25
yvonne coldeweijer
Yvonne Coldeweijer, de zelfbenoemde koningin van sappige roddels, heeft besloten om per direct haar koninkrijk der BN'er-schandalen te verlaten. Jawel, je leest het goed, de onbetwiste koningin van de juice stopt er helemaal mee.

Juice member club

In april besloot Yvonne al dat gratis roddelen passé was en schakelde ze over naar een betaald model op haar 'juice_membersclub' op Instagram. Voor de schamele prijs van negen euro per maand kreeg je toegang tot alle smeuïge verhalen over onze geliefde BN'ers. Eén van haar "slachtoffers" was Bas Smit, maar dat feest bleek al snel een bron van klachten over de kwaliteit van de juice.
Na deze zet werd het angstvallig stil op Coldeweijers kanaal, terwijl haar trouwe volgers vrolijk doorbetaalden. De schuld voor deze radiostilte schoof ze handig af op de komkommertijd. Volgens Youp van ’t Hek is het "juiceteefje" failliet, aldus Mediacourant. Of ze nou daadwerkelijk failliet is of niet, haar betaalde roddelkanaal wordt per direct opgedoekt en de geldkraan wordt dichtgedraaid. De incasso's zijn inmiddels stopgezet. "Er zal geen juice meer verschijnen in deze juice member club", meldt ze doodleuk aan haar leden.

Yvonne Coldeweijer stopt met juice: 'Alle juice is exposed'

"De reden is dat ik het gevoel heb dat alle juice van de afgelopen jaren is exposed. We hebben natuurlijk maar weinig echte BN’ers, maar de geheimen waren niet mals. Dit voelde voor mij als onrecht en ik wilde deze geheimen aan het licht brengen", verklaart Yvonne met een vleugje zelfrechtvaardiging.
Op haar privékanaal belooft Coldeweijer binnenkort een 'story time' te doen: "Binnenkort zal ik op mijn privékanaal wat meer vertellen hierover, maar voor nu wilde ik je vast laten weten dat het stopt.”