Het vermogen van Frank Lammers

BN'ers
door Lois
zondag, 28 april 2024 om 15:30
frank lammers
Frank Lammers, een naam die je waarschijnlijk wel herkent van de Nederlandse televisie. Misschien wel van de hitserie waarin hij speelt op Netflix of van zijn rol in de reclamespotjes van Jumbo. Maar wat is nou eigenlijk het vermogen van zo'n bekende acteur?

Frank Lammers

Geboren op 10 april 1972, had Frank al op jonge leeftijd de ambitie om acteur te worden. Na zijn studie aan de toneelschool van Amsterdam begon zijn carrière echt in 1998, met de korte film "Kort Rotterdams: Temper, Temper" die hij zowel schreef als regisseerde. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in films, op het toneel, in televisieseries en in reclamefilms.

Carriere

In 2001 brak hij echt door met zijn rol als 'invaller' Berry uit Brabant in het derde seizoen van de populaire serie "All Stars". Sindsdien heeft hij talloze prijzen gewonnen, waaronder een Gouden Beeld voor zijn rol als Bosko.
Zijn debuut als filmacteur kwam toen hij in 2015 de hoofdrol in de film Michiel de Ruyter wist te bemachtigen. Hierna speelde hij in verschillende Brabantse producties, tot hij zich definities wist te vestigen als acteur door in de hitserie Undercover te spelen, waarin hij de rol van de Brabantse drugscrimineel Ferry Bouwman vertolkte. Daarnaast kennen we hem uiteraard uit de Jumbo-reclames

Vermogen

Maar wat heeft dit alles Frank financieel opgeleverd? Zijn grootste bron van inkomen is ongetwijfeld zijn rol als vader in de Jumbo-reclames, waarvoor hij jaarlijks een aanzienlijk bedrag ontvangt. Daarnaast heeft hij ook geld verdiend met het regisseren van films, het doen van voice-overs voor televisieprogramma's, en zijn optredens in theatervoorstellingen.
Maar hoeveel verdient Frank nou eigenlijk? Nou, alleen al met zijn Jumbo-salaris verdient hij naar verluidt een ton per jaar, wat neerkomt op zo'n €8.333 per maand. En dat is nog maar een deel van zijn inkomsten. Het is duidelijk dat Frank Lammers zijn zaakjes goed op orde heeft en ruim kan leven van zijn veelzijdige carrière. Niet slecht, toch?