Peter Gillis vol verdriet over breuk met Nicol: 'Haar kindjes waren ook mijn kindjes'

BN'ers
door Tika
donderdag, 16 februari 2023 om 9:30
peter gillis vol verdriet over breuk met nicol haar kindjes waren ook mijn kindjes
Afgelopen woensdag stond Shownieuws Peter Gillis en zijn zoon Mark op te wachten bij de rechtbank. Hier waren ze in verband met de lopende zaak van Mark Gillis. Vorig jaar is hij slachtoffer geweest van een gewelddadige overval. Shownieuws wilde Peter ook graag spreken over de laatste updates tussen hem en Nicol Kremers.

Nieuwe liefdes

Peter Gillis en Nicol Kremers zijn naar Nicols zeggen al sinds september uit elkaar. Peter noemt de breuk een gesloten hoofdstuk. De twee zijn beide alweer gespot met andere mensen. Al had Nicol graag weer een bekende man aan haar zijde , is ze toch maar gesetteld voor Mike, uit Schoonhoven. Samen hebben ze het gezellig op het luchtbed in de achterruimte van de barbershop waar Mike eigenaar van is. Petertje is hand in hand gespot met een vrouw die de dubbelganger van Nicolleke had kunnen zijn.

Peter Gillis over de breuk tussen hem en Nicol

Toen Mark en Peter Gillis aankwamen bij de rechtbank, stond Shownieuws ze op te wachten. Eerst bespreken ze de gang van zaken rondom de zitting en het overval van een jaar geleden. Vervolgens draaien ze naar Peter en vragen ze hem naar zijn reactie op de breuk. Hij geeft aan dat de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Lastig te geloven na alle dingen die vorig jaar zijn gebeurd. In ieder geval had hij wel een goede band met de kinderen van Nicol. Ze heeft er maar liefst vier. Volgens de miljonair zagen ze hem ook echt als vader, dus dat is dan wat moeilijker nu het over is. Ook zegt hij dat als Nicol ergens mee zit, ze hem altijd kan bellen.
Om eerlijk te zijn, denken we niet dat dat er nog in zit..