Rijk Hofman

BN'ers
door Sophie
dinsdag, 13 september 2022 om 15:34
rijk hofman
Bekend als ‘het broertje van..’ maar hij werkt keihard aan zijn carrière en we kunnen wel stellen:hard work pays off. Rijk Hofman heeft één van de bekendste podcasten van Nederland en is erg succesvol op YouTube.
Bekend geworden
Ondanks dat hij direct gezien werd als ‘het broertje van Tim Hofman
’, heeft Rijk Hofman zijn carrière eigenlijk volledig aan zichzelf te danken. In 2016 begon hij zijn eigen YouTube-kanaal waarin hij zijn leven door middel van vlogs deelde. Hij ging vervolgens video’s maken voor BNNVARA en werd presentator bij MTV Nederland .
Daarnaast werd hij ook presentator van Concentrate Bold een spin-off YouTube-kanaal van Concentrate van RTL. Ook deed hij nog mee aan Expeditie Robinson
waar hij dagenlang alleen op een eiland zat, totdat hij uiteindelijk een proef verloor en naar huis werd gestuurd.
Rijk Hofman is in het afgelopen jaar bekender geworden dan ooit en je ziet zijn naam vooral onder de jongeren erg veel verschijnen. Dit komt voornamelijk omdat hij samen met zijn broer Sam Hofman een podcast is gestart genaamd ‘BROERS’. In januari 2022 wonnen de broers op het Gouden RadioRing Gala de Gouden Podcast Award. In mei van datzelfde jaar wonnen ze The Best Social Award in de categorie Beste Podcast - Audience.
Privéleven
Als je een trouwe luisteraar bent van de BROERS - podcast, dan weet je vast dat zowel Sam als Rijk weinig geheimen hebben. Maar toch lukt het Rijk Hofman aardig om zijn privéleven ook daadwerkelijk privé te houden. We weten dat hij een tijdje een relatie heeft gehad, maar dit liep uiteindelijk toch stuk. Wel weten we dat hij een gigantische crush op Indigo, een deelneemster van de Bachelor met Thomas van der Vlugt . De twee zijn zelfs samen gespot op de fiets na het uitgaan en tijdens een festival. De twee hebben het ongetwijfeld gezellig gehad samen, maar het ziet er naar uit dat het toch niets is geworden. Het is op dit moment niet bekend of Rijk Hofman een relatie heeft met iemand.
Grootste schandalen
De grootste schandalen van Rijk Hofman zijn voornamelijk de dingen die hij in het weekend uitspookt, maar hierover vertelt hij al genoeg in zijn podcast. Ondanks een roddel en een gerucht hier en daar, zijn er geen grote schandalen waar Rijk Hofman aan wordt gekoppeld. Hij wordt regelmatig aan verschillende dames gelinkt, maar het is niets nieuws dat Rijk het regelmatig met verschillende dames gezellig heeft. Wel heeft Rijk ooit in zijn podcast benoemd dat hij regelmatig op roddelkanalen te vinden is met één of ander verhaal, maar dat er eigenlijk nooit iets van waar is.