Zo zag S10 er vroeger uit

BN'ers
door Lois
zondag, 03 maart 2024 om 14:15
s10 zangeres
Zangeres S10, Stien den Hollander, plaatste op Instagram een foto van toen ze jong was en ook wij willen deze met jullie delen!

S10

Stien den Hollander, beter bekend als S10, is een Nederlandse zangeres en rapster. Na de release van haar debuut EP Antipsychotica in 2017. Ze vertegenwoordigt Nederland in 2022 op het Eurovisie Songfestival. Ze is pas 24 en heeft al een heel leven achter de rug. Gesloten inrichting na gesloten inrichting, pogingen tot zelfdoding, depressies en stemmen in haar hoofd. In de documentaire ‘Storm om mij heen’ wordt het artiestenleven van S10 in combinatie met haar psychische problemen in beeld gebracht. De pijn in haar muziek is tastbaar, daardoor behoort het tot de meest intense muziek die ooit in Nederland is verschenen. Muziek maken geeft haar de ruimte om op een andere manier om te gaan met haar psychische situatie. Haar muziek is een soort dagboek, waarin ze haar diepste gedachten durft uit te spreken.

Kritiek

"Muziek is alles voor mij. Ik hoop dat ik met mijn muziek iets kan betekenen in de levens van anderen, juist omdat het mij zoveel doet.", deelt Stien den Hollander. Echter, haar openheid levert niet altijd positieve reacties op. S10 lag eerder flink onder vuur doordat ze een foto plaatste met haar vriend. Haar volgers gingen helemaal los omdat ze vonden dat ze roken promootte...
S10 plaatste een aantal foto's van het afgelopen jaar, "fun year" schreef ze erbij. De tweede foto is een foto van de zangeres en haar vriend Achraf. S10 en Achraf hadden beide een sigaret in hun mond. Mensen in de reacties vonden dit nogal ongepast. Zo schreef iemand: "Ja lekker hoor die sigaretten. Diep triest." Iemand anders zei dat roken slecht is en plaatst er een huilende emoji bij. "Ja vooral roken promoten aan al je jonge volgers", schreef iemand anders.

Vroeger

Recent plaatste S10 een foto die ons meeneemt naar haar jongere jaren. Op de foto zien we een kleine Stien, onschuldig en speels, met een bellenblaas in haar handen.
s10 vroeger