André Hazes maakt comeback in Ahoy: 'Goed tekeer gegaan'

Entertainment
door Indy
maandag, 27 november 2023 om 12:55
andre hazes comebackconcert
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver: André Hazes gaf voor het eerst in jaren weer zijn eigen concert in Rotterdam Ahoy. Er gingen geruchten dat de zanger zijn geliefde Monique Westenberg tijdens het concert ten huwelijk zou vragen, maar dit is niet gebeurd. Hoe kijkt André terug op het concert en gaat hij in de toekomst écht op één knie voor Monique? Hij vertelt het in een interview met Shownieuws.

Comebackconcert

André Hazes keerde afgelopen zaterdag terug op het podium van Rotterdam Ahoy. De zanger heeft er vanwege zijn verslaving een tijdje uitgelegen, maar hij is terug van weggeweest. Het publiek leek niet zo enthousiast te zijn over de comeback van André. Tickets waren voor een prikkie te krijgen via veilingsites en hij gaf duizenden tickets gratis weg. Het geeft even geduurd, maar uiteindelijk wist hij de zaal toch uit te verkopen .
De zanger zegt in een interview met Shownieuws ontzettend te hebben genoten van zijn terugkeer op het podium van Ahoy. "Ik ben goed tekeer gegaan!" , begint André over zijn optreden. "Ik heb hier drie of vier jaar naar uitgekeken. Dit is de zaal waar ik het allemaal voor doe." Hij omschrijft zijn performance als 'niet normaal'. "Ik heb altijd een grote mond, maar toen ik hier op het podium stond, maakte het echt wel indruk. Ik had allemaal grappen voorbereid, maar stond gewoon met een bek vol tanden!"
Slecht nieuws voor de fans van André: het concert in Ahoy is voorlopig zijn enige grote optreden. Volgend jaar is hij alleen te zien in de concertreeks Holland Zingt Hazes en heeft hij wat losse optredens gepland staan. "Het lijkt me lekker om nu even een stapje terug te doen. Even uit de media in de luwte lekker wat shows doen. En ik hoop volgend jaar weer in Ahoy te staan" , zegt de zanger.

Huwelijksaanzoek

Een aantal weken geleden bracht Yvonne Coldeweijer het nieuws naar buiten dat André van plan is om zijn vriendin Monique Westenberg ten huwelijk te vragen tijdens zijn concert in Rotterdam Ahoy. “Monique wist dit uiteraard niet en heeft dit via mijn juice vernomen” , schreef Yvonne op Instagram.
En wat blijkt nou: Monique zit helemaal niet te wachten op een huwelijksaanzoek in Rotterdam Ahoy. “Ze heeft hem met klem gevraagd haar daar niet ten huwelijk te vragen” , schreef Yvonne. “Het is natuurlijk zwaar afgezaagd en alleen bedoeld zodat mensen over zijn concert gaan praten, dus dat is natuurlijk niet goed genoeg voor mevrouw. En dat begrijpen we.”
Het huwelijksaanzoek is er dan ook niet gekomen, maar kunnen we deze binnenkort wel verwachten? "Nee, nee, nee, nog niet. Nee, nog niet" , zegt André in het interview met Shownieuws . Wanneer de zanger wel op een knie gaat voor zijn Monique? Daar heeft André nog geen duidelijk antwoord op. "Ik zou het heel graag willen en ik weet zeker zij ook, alleen is dit eigenlijk pas m’n eerste grote ding weer. Ik word volgend jaar weer in die leeuwenkooi gegooid en dan begint het andere echte leven weer en laat ik eerst dat maar even allemaal doorkomen. Als ik dan nog steeds zo sterk sta als nu, is dat het allereerste dat ik doe."