Sylvie Meis en Wim Beelen delen speciaal moment in Denenmarken

Entertainment
door Indy
maandag, 27 november 2023 om 14:03
sylvie meis wim beelen denemarken
Dat Sylvie Meis helemaal in love is met Wim Beelen is geen geheim meer. De twee reizen voor een speciale gelegenheid af naar Denemarken. Sylvie deelt alles hierover op sociale media.

Publiciteit

De relatie tussen Wim Beelen en Sylvie Meis is inmiddels publiekelijk bekend en Wim is dan ook steeds vaker te zien en horen in de media. Toen de twee elkaar leerden kennen afgelopen zomer, waren de roddelbladen hier ook al gauw van op de hoogte. Eerder deed Wim dan ook de bijzondere uitspraak dat hij nog nooit heeft gehoord van RTL Boulevard , waarschijnlijk om het tv-programma af te wimpelen.
Wim geeft in een interview met het Financieele Dagblad aan dat hij dat lastig vond. “Het liefst wil je elkaar in alle rust leren kennen. Maar door de publiciteit word je gedwongen te versnellen”, begint hij zijn verhaal. “Je moet ineens aan iedereen uitleggen dat je aan het daten bent. Ook aan je kinderen, aan je ex-vrouw. En iedereen vindt er wat van.”
Op de verhalen dat Sylvie alleen maar valt op rijke mannen heeft de ondernemer zijn woordje ook al klaar. Volgens hem zijn hij en zijn nieuwe vriendin gelijkwaardig. “Ze heeft net als ik echt een eigen business gebouwd.”

Birthday Crew

Een leven buiten de spotlights leven gaat lastig als je verbonden bent aan Sylvie. Het model deelt zo ongeveer ieder moment van haar leven op sociale media. Zo ook gisteren. Sylvie deelt op Instagram dat ze naar Denemarken is gevlogen. Samen met Wim en een familielid van hem is ze afgereisd naar het Scandinavische land om de verjaardag van de vriendin van haar zoon Dámian te vieren.
"Birtday Crew" , schrijft Sylvie bij de foto, waarop het clubje in de lift poseert. Ook deelt Sylvie een foto waar ze samen met haar schoondochter op te zien is. "Birthday girl. Love you" , zet ze erbij.