Dit is wanneer André Hazes zijn moeder voor het laatst sprak

Entertainment
door Indy
maandag, 27 november 2023 om 14:57
andre hazes contact rachel hazes
André Hazes doet in zijn documentaire The Next Chapter een boekje open over de relatie met zijn moeder Rachel Hazes. De zanger vertelt wanneer hij voor het laatst contact heeft gehad met zijn moeder.

De banden van de familie Hazes

De familieband van de familie Hazes is al jaren niet meer wat het geweest is. Rachel Hazes en Roxeanne Hazes hebben al jarenlang ruzie en dit is zelfs uitgelopen tot een rechtszaak. Uit deze rechtszaak is weer een bodemprocedure voortgekomen.
Tussen Roxeanne en André Hazes is er ook al lange tijd geen contact meer, de reden hiervoor is echter niet bekend. Roxeanne gaf laatste nog aan haar broertje heel erg te missen. Roxeanne heeft wel goed contact met Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes. Er werd gespeculeerd dat er hierdoor misschien wel verzoening tussen broer en zus zou gaan plaatsvinden.
André en zijn moeder zijn wel heel goed geweest samen, maar ook niet op een gezonde manier. André is bij haar in huis gaan wonen, maar later op zichzelf gegaan. Hij geeft aan nu op een gepaste afstand af en toe contact met haar te hebben. Maar van de gepaste afstand tussen moeder en zoon lijkt inmiddels ook geen sprake meer. RealityFBI ontdekte dat André en Rachel elkaar niet meer volgen op Instagram. Zal de breuk tussen de twee dan toch definitief zijn?

Geen contact

Het is alweer even geleden dat de zanger contact heeft gehad met zijn moeder. André zegt in zijn documentaire The Next Chapter
dat hij Rachel afgelopen maart, achter de schermen bij het Holland Zingt Hazes -concert, voor het laatst heeft gesproken. "Toen heb ik haar nog gesproken en daarna is er nooit meer contact geweest, nee” , legt de zanger uit.
Voor de zanger is het of het een, of het ander. "Laat ik het zo zeggen: ik kan niet alles hebben, dus als ik Monique in mijn leven heb, dan is eigenlijk vanzelfsprekend mijn moeder er niet meer en andersom.”

Lastige situatie

Els Hofland, de zus van Rachel, vindt het lastig om de situatie waar moeder en zoon zich in bevinden te begrijpen. "Heel eerlijk: ik zou er niet aan moeten denken dat ik geen contact met mijn kinderen zou hebben, want ik vind mijn kinderen en kleinkinderen het belangrijkste in mijn leven” , zegt ze in de documentaire. "Ik gun het niemand en Dré ook niet dat hij nu weer ruzie heeft met z’n moeder.”
En het verbaast je vast niet, maar ook Els ligt in de clinch met Rachel . Els zou doodsbang zijn voor haar zus en verkocht zelfs haar woning.

POPULAIR NIEUWS