Sarah van Soelen haalt opnieuw uit naar Monique Westenberg

Entertainment
door Indy
maandag, 27 november 2023 om 10:34
sarah haalt weer uit naar monique
Sarah van Soelen lijkt maar geen afscheid te kunnen nemen van haar ex-vriend André Hazes en zijn huidige vriendin Monique Westenberg. Het was alweer even geleden, maar in een interview met tijdschrift De Showbuzz haalt Sarah opnieuw uit naar Monique. Ditmaal om de travestietenuitspraak van Hans Klok.

Halve travestieten

Hans Klok haalt in zijn nieuwe biografie uit naar meerdere BN'ers. Onder andere Monique Westenberg en Sarah van Soelen, de huidige vriendin en ex-vriendin van André Hazes, worden fel bekritiseerd door de illusionist.
Hij heeft met name kritiek op het uiterlijk van Monique en Sarah. Hij blijkt geen fan te zijn van plastische chirurgie. “Het zijn net halve travestieten. Zoveel make-up. En allemaal van die opblaaslippen.” De illusionist vraagt zich af waarom de twee dit zouden doen: “Waarom willen ze die lippen? Zijn ze niet gelukkig met zichzelf?”
Een opmerkelijke uitspraak van Hans, aangezien hij er twee jaar terug nog over na zat te denken om weer iets aan zichzelf te doen. “Ik zou het weer moeten doen, ik heb zo’n lelijke frons rimpel. Maar je moet er niet in doorslaan en wel je karakter behouden.”

Sneer naar Mo

In een interview met De Showbuzz reageert Sarah op de uitspraak van Hans. “Ieder zijn ding. Ik wil nooit lelijk praten over anderen, maar ik kan Hans’ geföhnde haar ook wel niet mooi vinden. Ik wil het er liever niet over hebben.” Ze laat het dan ook lekker aan zich voorbijgaan. "Ik ga mezelf sowieso niet vergelijken met die andere twee exen, want ik ben niet van die leeftijd.”
Met 'de andere twee exen' bedoelt Sarah natuurlijk niemand minder dan Monique Westenberg en Bridget Maasland. "Ik begreep dat het voornamelijk over Monique en Bridget ging. Ik vind dat Hans mij daar niet in moet mengen.” Sarah is er dan ook niet van gediend dat ze wordt vergeleken met de twee. “Dat hij vindt dat ik een poppetje ben met te dikke lippen en borsten en dat ik op een travestiet lijk met te veel make-up, mag hij vinden. Maar ik zie mezelf niet als die andere twee exen, dus ik voel me ook niet aangesproken.”

Relatie

Het is inmiddels al even geleden dat Sarah in de spotlights stond als het vriendinnetje van André Hazes. Mist ze de media-aandacht en gaat haar volgende vriendje ook een BN'er zijn? Sarah heeft er een duidelijk antwoord op. “Wat komt, dat komt, ik houd niks tegen, maar dat zal niet mijn eerste keuze zijn.”
Sarah geeft aan geen behoefte meer te hebben aan het altijd in de spotlights staan. "Het wordt allemaal zo uitgelicht. Je kunt niks doen, je laat een poepie en het staat overal. Ik heb daar geen trek meer in. Ik ben liever low profile. Ik heb mijn werk als influencer en dan sta je al in de spotlights. En natuurlijk worden er op premières foto’s van mij gemaakt, maar dat is niet waar ik vandaan kom.”