André Hazes maakt Rachel Hazes belachelijk: 'Kleur van iemand anders in mijn familie'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 20 februari 2024 om 12:01
andre hazes gooit met modder
André Hazes haalt in een video uit naar zijn moeder, Rachel. In de beelden is te zien hoe hij in een winkel make-up uitzoekt. "Dit is de kleur van iemand anders in mijn familie”, sneert hij.

Sneer

André Hazes is samen met zijn neef Djarno in het buitenland en de twee brengen een bezoekje aan een drogisterij. Djarno filmt André terwijl bij de schappen met foundation staat. In de video op zijn Instagram Story is te zien hoe André eerst een foundation met een lichte kleur uit het schap pakt en stelt dat 'dit kleurtje wel bij hem past'. Vervolgens pakt hij een veel donkerder kleurtje en knipoogt hij dat 'deze meer past bij iemand anders uit zijn familie'. Een duidelijke sneer naar Rachel en haar zonnebankbruine tintje.
[video width="480" height="832" mp4="https://cdn.hilabel.nl/reality/uploads/2024/02/andre-hazes-rachel.mp4"][/video]

'Ik heb geen hekel aan haar'

Deze video volgt op een eerder opgedoken video waarin André Hazes te zien is bij het concert van zijn zus Roxeanne Hazes, wat doet vermoeden dat de beroerde relatie tussen hen is verbeterd. André en Roxeanne hadden tot vorig jaar weinig contact met elkaar. In september liet André weten dat hij dacht het wel weer goed zou komen tussen hem en zijn zus. "Ik heb geen hekel aan haar, en ik denk omgekeerd ook niet. Dus ja, het zou goed kunnen komen", zei hij tegen LINDA.

Idee gejat

Vorige week ontplofte de bom opnieuw tussen André Hazes en Rachel. Het nummer 'Ik heb de zomer in m'n bol' van André Hazes sr. is opnieuw uitgebracht door Kriss Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin. Maar waar is André Hazes jr. in dit verhaal, het was namelijk zijn idee.
"Wat ik hoor, is dat het namelijk oorspronkelijk zijn idee was om deze collab met Kriss Kross te doen en dat hij dan samen zou zingen met de stem van zijn vader", schreef Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. "Hij heeft dit idee toen met zijn moeder gedeeld... Maar omdat zij en Dré elkaar nu niet meer spreken heeft ze zijn idee gejat en expres Tino Martin gevraagd om de collab te doen! Ze gaan het zelfs zingen bij Holland Zingt Hazes!"