Rick Brandsteder stopt met televisiewerk: 'Mooi geweest'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 20 februari 2024 om 13:54
rick brandsteder
Na een rentree aan Het Perfecte Plaatje, is de televisiewereld een hoofdstuk dat Rick Brandsteder na zeventien jaar sluit. Rick heeft besloten om te stoppen met het werken voor de camera. Dit heeft Rick laten weten aan Shownieuws.

Wie is Rick Brandsteder?

We kunnen Rick Brandsteder allemaal kennen van verschillende programma's die hij heeft gepresenteerd. Zo presenteerde hij Wie is de sjaak? , Expeditie Robinson , verschillende seizoenen van Temptation Island én De Bachelorette . Hij is bij verschillende programma's zowel co-host, als kandidaat geweest. Maar na zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2023 is Rick verdwenen van de buis. Waar blijft zijn comeback?
Aan het eind van 2023 kwam naar buiten dat het goed zou gaan met Rick Brandsteder. Eind 2022 nam Rick het besluit om naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika te gaan, omdat hij kampte met een alcoholverslaving. In begin januari 2023 heeft hij de afkickkliniek weer succesvol verlaten. Rick wilde, nadat hij terugkwam, beginnen met een nieuwe start. Zo heeft Rick zijn appartement in Amsterdam, Oud-Zuid weten te verkopen met winst. Tijdens de verkoop van zijn appartement is hij tijdelijk gaan wonen bij zijn ouders in Breukelen.

Comeback?

Helaas lijkt die comeback er niet meer in te zitten voor Rick, zo geeft hij zijn reactie bij Shownieuws."Ik ga goed en zit lekker in mijn vel, maar ik heb na zeventien jaar het hoofdstuk TV afgesloten. Dat geeft mij een fijn gevoel. Ik zat hier al langer mee in mijn hoofd en na mijn periode in de kliniek in Zuid-Afrika en de opnames van Het Perfecte Plaatje kreeg ik helemaal de bevestiging dat het voor mij wel mooi geweest was."
"Ik heb al die jaren met heel veel plezier gewerkt, fijne mensen ontmoet en prachtige plekken aangedaan, dus ik kijk er met een grote glimlach op terug. Maar nu is het tijd voor nieuwe avonturen waar ik veel energie van krijg", aldus Rick. Het lijkt erop te wijzen dat Rick klaar is voor een nieuws hoofdstuk in zijn leven, en misschien wel carrière. Maar jammer genoeg moet hij dit hoofdstuk ervoor sluiten.