Nikkie Plessen doet flirtpoging bij Viktor Verhulst: 'Ongeduldig'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 20 februari 2024 om 15:16
nikkie
Nikkie Plessen zou zich hebben misdragen op haar eigen nieuwjaarsborrel. Victor Verhulst was de dj op het feestje en volgens bronnen flirtte Nikkie erop los. "Ze liet duidelijk merken dat ze Victor wel ziet zitten”, meldt Juicechannel op Instagram.

Nikkie Plessen

Nikkie is een Nederlandse modeontwerpster en eigenaar van het succesvolle kledingmerk NIKKIE. Ze lijkt niet alleen professioneel, maar ook privé in de media te staan. Ondanks haar succesvolle kledingmerk, dat haar op de lijst van rijkste jonge miljonairs plaatst, deden vorig jaar geruchten de ronde dat veel winkels besloten te stoppen met de verkoop van NIKKIE.
Volgens Yvonne Coldeweijer zouden de winkels worstelen met strenge voorwaarden, zoals het verplicht inkopen van een collectie van minimaal 8000 euro, gevolgd door Nikkies eigen verkoop tegen lagere prijzen. Winkels ervaren druk om met de dalende populariteit en hoge prijzen om te gaan, waardoor sommigen hebben besloten het merk niet langer aan te bieden.

Huwelijk

In haar privéleven loopt alles op rolletjes. Ze is sinds 2003 samen met Ruben en samen hebben ze twee kinderen. Haar trotse momenten als moeder deelt ze graag op Instagram. Echter, lijkt het erop dat het huwelijk niet hoog op haar prioriteitenlijst staat. Nikkie heeft Ruben een einddatum gegeven, hij heeft tot haar veertigste om haar ten huwelijk te vragen... En zo niet, dan hoeft het huwelijk niet meer voor haar. "Ik heb altijd gezegd: je hebt nog tot mijn veertigste, daarna hoeft het van mij niet meer”, vertelt ze.

Ongeduldig

Recente geruchten suggereren dat Nikkie misschien wat ongeduldig wordt. Tijdens haar eigen nieuwjaarsborrel, waar Viktor Verhulst als dj optrad, zou Nikkie opvallend geflirt hebben. Juicechannel meldt op Instagram dat ze duidelijk liet merken Viktor wel te zien zitten. “Wij horen nu van aanwezigen dat Nikkie het wel heel erg leuk vond dat Viktor daar was.” Als je op een huwelijksaanzoek zit te wachten is het natuurlijk niet heel handig om het bij een ander te proberen.
Volgens bronnen stond Nikkie de hele avond naast Viktor in de dj-booth. Maar Viktor, die zelf ook in een relatie is, leek niet geïnteresseerd in Nikkie. De flirtpoging van Nikkie bleek te mislukken en volgens bronnen werd Viktor er vooral heel ongemakkelijk van.