André Hazes en Monique Westenberg apart tijdens de feestdagen

Entertainment
vrijdag, 01 december 2023 om 13:02
ontwerp zonder titel 2023 12 01t110105711
Dit jaar heeft Monique Westenberg opnieuw haar huis laten versieren. Opvallend is dat er dit keer niet één, maar twee koekhuisjes staan. Betekent dit dat André Hazes en Monique tijdens kerst apart wonen? Gaan ze dus kerst apart van elkaar vieren?

Huis versieren

Elk jaar zet Monique Westenberg groots in voor de feestdagen. Ook dit jaar heeft ze een heel team ingehuurd om haar huis te versieren. Het is een flinke klus, want Monique streeft er elk jaar naar om een echt 'kersthuis' te creëren. " Ik kom nu thuis en ze zijn bezig met de jaarlijkse kerstversiering ", vertelt Monique terwijl ze haar versierde huis laat zien. " En nu ben ik dus heel benieuwd hoe het er in de woonkamer uitziet. "
Monique geeft aan dat het nog steeds een 'ontplofte zooi' is, maar de kerstboom staat al wel. " Ik denk dat dit echt de leukste kerstboom is die ik ooit heb gehad. Echt superleuk ", vertelt ze enthousiast.

Apart wonen

De rest van de woonkamer is eveneens versierd. Overal zijn lampjes en kerstballen te vinden, en natuurlijk ontbreekt een koekhuisje niet. Opvallend is dat Monique niet één, maar twee koekhuisjes heeft. Het linkerhuis lijkt op haar eigen woning, terwijl het rechter huis lijkt op de woning van André Hazes.
Hoewel André en Monique al geruime tijd officieel een stel zijn, hebben ze besloten om afzonderlijk van elkaar te blijven wonen . " Dit klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt ", zei André eerder daarover. " Ik heb m’n huisje in Wilnis, zij woont hier bij Rotterdam en de manier waarop we het doen, dat werkt gewoon heel goed. "
[video width="480" height="784" mp4="https://cdn.hilabel.nl/reality/uploads/2023/12/Moniquehuis.mp4"][/video]

Vakanties

De vraag wie als eerste volwassen zal worden, André Hazes Jr. of zijn zevenjarige zoon Dré, blijft een intrigerende kwestie. Op dit moment is de jongen nog bezig met zijn ontwikkeling, hoewel zijn schoolervaring behoorlijk tumultueus is geweest. Zijn ouders hebben hem namelijk van school laten veranderen, omdat zijn vorige school niet akkoord ging met hun onconventionele vakantieplannen.
Dit leidde ertoe dat Monique en André geconfronteerd werden met de leerplicht en voor de rechter moesten verschijnen.
Hoewel André en Monique de luxe hebben om hun eigen agenda te bepalen, vooral Monique, willen ze koste wat kost buiten de reguliere schoolvakanties op vakantie gaan . Hun vorige school gaf geen toestemming, maar ze gingen toch, wat resulteerde in een waarschuwing op hun naam. Als reactie hierop hebben ze Dré naar een andere school gestuurd.