Gordon opnieuw in een neerwaartse spiraal: 'Van het padje'

Entertainment
vrijdag, 01 december 2023 om 11:23
gordon 2 850x0 1
Het gaat momenteel niet goed met Gordon. Hoewel we weten dat hij in het verleden ervaring heeft gehad met het gebruik van verdovende middelen, waarvan hij naar verluidt geruime tijd is gestopt, hebben recente berichten aangegeven dat hij opnieuw problemen ondervindt.

Twintig glazen alcohol

Gordons leven is verre van eenvoudig geweest. Hij heeft ernstige verslavingsproblemen gehad, zowel aan verboden middelen als aan alcohol. In een interview onthulde hij ooit dat hij op een avond wel twintig glazen wodka dronk. In 2019 zocht hij hulp in een kliniek om zijn verslaving aan te pakken. Na een jaar van onthouding in 2020 had hij echter een terugval, mede veroorzaakt door de uitdagende omstandigheden tijdens de coronapandemie.
Hoewel hij nooit heeft verklaard dat hij voorgoed afziet van het gebruik of drinken, neemt hij het dag voor dag. Voor hem is elke dag dat hij zich van beide onthoudt, een goede dag. "Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar – zo reken ik dan – dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. Dat is mijn houvast", vertelde hij onlangs in boerderij van Dorst

Terugval

Opnieuw lijkt het niet goed te gaan met Gordon. Er heerst sowieso veel stilte rondom de zanger, en bovendien zou hij zijn personeelsfeest bij zijn zaak Blushing hebben afgezegd
, waar hij niet aanwezig was. Volgens Juicechannel zou hij opnieuw naar Dubai zijn gevlogen, zijn huidige thuisbasis, maar hij schijnt daar niet lang te zijn gebleven. ‘Meerdere volgers hebben hem afgelopen zaterdag in Kaapstad gespot bij een feest in een club ’, schrijft het kanaal. ‘ Hij was volgens onze volgers helemaal van het padje af '
Dat klinkt zorgwekkend, vooral gezien het verleden van Gordon. Het lijkt erop dat hij opnieuw in een neerwaartse spiraal belandt.

Carrièreswitch

Hoewel het stiller is geworden rondom Gordon, heeft hij toch de beslissing genomen om van carrière te veranderen. " Het lijkt erop dat we Gordon binnenkort in een film gaan zien. " Zoals Realityfbi op Instagram meldt, gaat het om de Nederlandse speelfilm Yamas!, die momenteel wordt opgenomen op het Griekse eiland Kreta.
In de film vertrekken vier tieners op vakantie naar Chersonissos, maar de sfeer van de vakantie neemt een onverwachte wending wanneer de tieners in aanraking komen met een crimineel netwerk.