Bridget Maasland volgt streng regime: 'Kost veel tijd en moeite'

Entertainment
door Indy
vrijdag, 01 december 2023 om 9:30
bridget maasland volgt streng regime
Bridget Maasland heeft besloten om haar leven totaal om te gooien. Ze staat tegenwoordig al om zes uur 's ochtends in de sportschool en ze volgt een speciaal dieet.

Streng regime

Bridget Maasland is aan een streng fitness- en voedingsregime begonnen. "Ik word liever gezond oud dan dat ik op een gegeven moment hulpbehoevend wordt” , zegt Bridget over haar ingrijpende leefstijlverandering in de BLVD podcast . "Het kost heel veel tijd, moeite en energie, dus dan vind je het ook leuk als je resultaat hebt.”
En Bridget is niet de enige BN'er die heeft besloten om het roer om te gooien. Vele anderen volgen ook de methode 'Dag Een'. Bridget legt uit wat dit inhoudt. "In de eerste zes weken train je je helemaal het leplazerus, je krijgt speciale recepten en voeding, helemaal op jouw lijf uitgeschreven” , legt ze uit. "Dat moet ik wel zelf afwegen natuurlijk en de boodschappen doen en het koken, dus dat klinkt heel simpel, maar dat is best wel moeilijk implementeren in je leven.”
Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Bridgets zoon Mees doet met haar. Hij houdt zich alleen niet aan het strenge voedingsschema. "Maar wel mijn trainingsschema. Want Mees is vijftien en die gaat al naar de sportschool en die wil natuurlijk breder worden, die wil groeien.”

Nepadvertenties

Onlangs was Bridget nog het slachtoffer van nepadvertenties voor afvalpillen. Tijdens een uitzending van RTL Boulevard zegt Bridget dat ze er helemaal klaar mee is. “De hele week komen er allerlei verschillende advertenties voorbij. ‘Je bent 20 kilo in 2 maanden afgevallen.’ Het is allemaal niet waar, het is hartstikke fake.”
Onlangs heeft Bridget haar implantaten laten verwijderen . “Ik lijk dus wel wat slanker. Ik train ook hard, dus ik doe er echt een hoop voor. Dat gebeurt echt niet als je deze gummetjes inneemt.” Volgens de presentatrice is het ‘allemaal fake’. “Dat dit mag, vind ik echt schandalig en onbeschoft.”