Rachel Hazes geeft uitverkocht concert: 'Geeft kaartje aan iedereen met wie ze ruzie heeft'

Entertainment
vrijdag, 01 december 2023 om 14:45
ontwerp zonder titel 2023 12 01t114036634
Hé, wat gebeurt hier nu weer? Terwijl Luuk Ikink nietsvermoedend door zijn telefoon scrolt, hoort hij plotseling het geluid van de kassa van Rachel Hazes. "Een uitverkocht concert!"

'Meteen uitverkocht'

Ondanks alle tumult rondom de Hazes-familie lijkt het nog steeds een succes: de concertreeks Holland Zingt Hazes. De nummers van wijlen André Hazes blijven populair, en mensen lijken zelfs bereid om figuren als André Hazes Jr., Jeroen van der Boom en kassajuffrouw Rachel Hazes te accepteren.
De verkoop van kaartjes voor de volgende editie is in volle gang. Men kan nog steeds verschillende soorten tickets aanschaffen voor de geplande drie avonden in de Ziggo Dome. Maar eh... Wat?! Plotseling zijn het er vier, merkt Luuk Ikink, de bekende presentator van RTL Boulevard, op. Toen hij gisteravond door zijn telefoon scrolde, merkte hij iets vreemds op.
Het recent aangekondigde vierde concert, dat Rachel op een gewone donderdag uit haar mouw schudt, is verrassend genoeg al volledig uitverkocht! " Uit het niets is er vanavond ineens een Holland Zingt Hazes-concert toegevoegd aan de line-up en die is gek genoeg METEEN uitverkocht ", schrijft hij in een bericht op X.

Leuke avond

Luuk suggereert dat dit wellicht een geavanceerd bedrijfsuitje zou kunnen zijn. " Het zal wel een bedrijf zijn dat een leuke avond voor het personeel heeft geboekt. Maar, staat wel leuk, vier concerten in plaats van drie op de rol. "
Plotseling komt Marcus den Blanken, de rechterhand van Angela de Jong, met een bijzonder gemene opmerking: " Of Rachel heeft iedereen met wie ze ruzie heeft een gratis kaartje gegeven om het goed te maken.
" Wel, ergens in Mijdrecht zal vanavond een exemplaar van het AD in de open haard liggen. Dat zal zeker knus knetteren...

Uit het niets is er vanavond ineens een Holland Zingt Hazes-concert toegevoegd aan de line-up en die is gek genoeg METEEN uitverkocht. 🤔 Dat zal wel een bedrijf zijn die een leuke avond voor het personeel heeft geboekt. Maar, staat wel leuk, vier concerten ipv drie op de rol.

Image
2
Reply