André Hazes ontvangt een bak kritiek: 'Veilingconcert en saaie soap'

Entertainment
dinsdag, 28 november 2023 om 11:45
ontwerp zonder titel 2023 11 28t113635299
André Hazes jr. verkeert in de zevende hemel na zijn 'uitverkochte' concert in Rotterdam Ahoy. Als het aan Yvonne Coldeweijer ligt duurt dit geluk niet lang. Ze zet de zanger met haar volle juicebeker gelijk weer met beide benen op de grond. Maar dat is nog niet alle kritiek die hij krijgt. André Hazes jr. zorgt ook met het tweede seizoen van zijn realityshow voor verveling bij twee bekende RTL-sterren, namelijk Luuk Ikink en Rob Goossens.

'Je bent geen Elvis'

Zonder VakantieVeilingen zou het afgelopen zaterdag flink hebben geëchood in Ahoy. Er waren zo weinig kaartjes verkocht dat André Hazes jr. zijn concert in de uitverkoop moest gooien via een veilingsite. Uiteindelijk wist hij hierdoor zijn concert uit te verkopen . Hartstikke pijnlijk natuurlijk, maar sinds dat veilingconcert zweeft hij helemaal. André poseert in een reeks foto's op Instagram als een superster.
Gelukkig is Yvonne Coldeweijer er om hem weer met beide benen op de grond te zetten. " Elvis heeft opgetreden afgelopen weekend! ", schrijft ze op haar juicekanaal. " Hoewel hij eerst had aangekondigd geen ‘ouwelullenmuziek’ van zijn vader te gaan zingen, heeft hij er uiteindelijk bijna z’n hele avond mee gevuld. "
De juicekoningin vindt het wel komisch. " En dat is maar goed ook natuurlijk. Ik hoor dat hij alweer roept dat hij volgend jaar weer Ahoy wil vullen alsof hij nu alweer is vergeten hoe de zaal ‘vol’ is geraakt. Dat komt door die slaafjes om hem heen die hem vertellen wat hij wil horen. " Ze vindt dan ook dat de zanger in een kleinere zaal thuis hoort. " Je bent geen Elvis, je bent geen rockster. Je bent toevallig de zoon van André Hazes met een onstuimig liefdesleven. En daar kun je best leuke dingen mee doen. Omarm je plek. "

Saaie documentaire

Het tweede seizoen van de eigen Videoland-soap van André is pas net uit, maar ook daar zijn de mensen niet bepaald over te spreken . Luuk Ikink en Rob Goossens bespreken de nieuwe soap in de BLVD Podcast . Rob vertelt: " Eva uit Amersfoort vraagt ons waarom we het daar nog niet over hebben gehad. En ik denk dat ze eigenlijk ook bedoelt van: het leeft überhaupt niet zo. "
Luuk antwoord daarop: " Ik heb hem gezien, de eerste aflevering. En ja, ik denk dat dat meteen… De reden waarom we het er niet over hebben is: er gebeurt gewoon niet zo heel verschrikkelijk veel. Dat wat er gebeurt, wisten we al, want dat hadden we een jaar geleden al ongeveer besproken. Is al helemaal uitgesponnen op alle juicekanalen. "
Volgens Luuk is het leven van André is niet meer geschikt voor een soap. Daarvoor heb je volgens hem types nodig zoals de Verhulstjes of Koen Kardashian. " Ja, spraakmakende mensen met sprankelende levens. " Rob concludeert: " Wij zijn op ons gelukkigst als we gewoon lekker thuis op de bank zitten en André inmiddels ook en daar is niks mis mee. Maar ja, als docu is dat iets minder interessant. "