Déze oude bekende doet mee aan Winter Vol Liefde

Entertainment
door Indy
dinsdag, 28 november 2023 om 13:30
oude bekende bb vol liefde
Ruud uit B&B Vol Liefde doet een nieuwe poging om de liefde van zijn leven te vinden. De vonk tussen hem en Astrid sloeg in de Oostenrijkse B&B van Astrid niet over, maar er is wel iets anders wat het hart van Ruud veroverde. Zijn liefde voor Oostenrijk is sterker dan ooit en hij zoekt in Winter Vol Liefde dan ook een dame die met hem naar Oostenrijk wil emigreren om een winters avontuur aan te gaan!

Winter Vol Liefde

Een B&B Vol Liefde spin-off kan na het grote succes van het programma niet uitblijven. In Winter Vol Liefde worden Nederlanders in het buitenland aan de liefde geholpen. De kandidaten hebben niet per se een B&B, maar hebben een winterse baan. Skileraar, husky-slee-rijder of restaurantmanager in een winters gebied: het kan allemaal. De deelnemers verlangen naar een stukje Nederland en zoeken daarom via deze weg een partner.
Gisterenavond deelde RTL de eerste beelden van het programma en het ziet er, hoe kan het ook anders, veelbelovend uit!

Oude bekende

De aanmeldingen voor het tweede seizoen van de spin-off zijn inmiddels ook al in volle gang. Niemand minder dan Ruud, die in 2022 te zien was in B&B Vol Liefde , is op zoek naar zijn droomvrouw in Oostenrijk. Hij vond de liefde niet bij Astrid in haar B&B in Oostenrijk, maar zijn bezoek zorgde ervoor dat zijn liefde voor het land weer werd aangewakkerd.
In de wintermaanden werkt Ruud als skiliftbediende in het winterse Kleinwalsertal. De rest van het jaar brengt hij door in Nederland, waar hij werkt als skileraar in een indoor skihal. Ondanks dat hij jaarlijks een aantal maanden doorbrengt in het winterse gebied wil Ruud liever emigreren, met een leuke dame aan zijn zijde, naar Oostenrijk om met zijn geliefde het grote avontuur aan te gaan.
Ruud is op zoek naar een vrouw met wie hij kan lachen, die zelfstandig en sportief is en hem kan uitdagen. Goed nieuws voor de geïnteresseerde dames die het wel zien zitten om met Ruud te emigreren naar Oostenrijk: je kunt je nog aanmelden ! Voor je het weet kan ook jij een sprookjeshuwelijk in Oostenrijk vieren net als Astrid en haar Harmjan.

Startdatum

Hoe lang moeten we nog wachten voordat we weer kunnen genieten van de nieuwe liefdesavonturen? RTL heeft de officiële startdatum van Winter Vol Liefde inmiddels bekendgemaakt!
Het eerste seizoen van het programma zal te zien zijn vanaf maandag 18 december 2023 op RTL4 en Videoland . Wanneer het tweede seizoen van de spin-off wordt uitgezonden is nog niet bekend.