Domien Verschuuren verspreekt zich: 'Jij bent de IJsbeer'

Entertainment
dinsdag, 28 november 2023 om 15:06
ontwerp zonder titel 2023 11 28t142128960
Domien Verschuuren word ervan verdacht hij in het pak zit van de ijsbeer bij The Masked Singer. Juicekanaal Realityfbi en zijn collega bij Qmusic verdenken hem ook. Zijn collega bij Qmusic probeert Domien uit te horen over zijn mogelijke deelname.

De IJsbeer

Afgelopen weekend was er weer een nieuwe aflevering van The Masked Singer op televisie. Er werd veel gereageerd op de kostuums van het programma. Natuurlijk werd er ook veel gespeculeerd welke BN'ers er achter de kostuums verschuilen. Voor de IJsbeer kwamen de namen Edson da Graca, Frank Dane en Jandino Asporaat vaak voorbij.
Juicekanaal RealityFBI heeft hele andere ideeën bij wie er achter het masker van de IJsbeer verschuilt. Zij verdenken Domien Verschuuren, vanwege alle hints die naar hem wijzen. Zijn collega's bij Qmusic kwamen daar gisteren op terug in de Middagshow .

Verdacht

Anton Griep, de collega van Domien bij Qmusic,
verdenkt hem er ook van dat hij in het pak zit. Domien reageert erop met: " Nou , ik werd zelfs afgelopen vrijdag getagd op Instagram door realityfbi, dus je schrikt je dood, want het is een juicechannel. Ik sta, dus voor het eerst op een juicechannel, omdat ik de ijsbeer zou zijn in The Masked Singer, nou ja heb je bewijs? "
Anton gaat hierop alle hints bij elkaar sommen. " Dit kan toch gewoon niet missen?
", zegt hij tegen Domien. Daarna laat Anton een fragment horen van het optreden van de IJsbeer. " Ja, dit ben jij. Oudejaarsavond is natuurlijk de ontknoping. Wil je het nu al zeggen, of kost je dat te veel geld ? " Domien is even voor een moment sprakeloos. " Ik kan natuurlijk helemaal niets zeggen … Ik kan niet zeggen dat ik het ben, maar ik kan ook niet zeggen dat ik het niet ben ", zegt hij. " Maar je wordt wel steeds roder! ", roept Nathalie van Suijlekom.

Aanwijzingen

Het juicekanaal RealityFBI speculeert nog even verder waarom Domien volgens het verscholen zit achter het masker. De verdenking wordt gebaseerd op de aanwijzingen 'kennis, top 40 en luisterpubliek'. " Domien presenteert de top 40 op de radio voor een luisterpubliek" , schrijft het kanaal op Instagram.
Een andere aanwijzing kan ook naar Domien verwijzen. In de hintvideo zagen kijkers de IJsbeer zijn huis stofzuigen, gevolgd door het in beeld verschijnen van rode nagels. " Tijdens het stofzuigen van rode nagels en schoonmaken komen diverse hints samen. Denk aan de nagellak-actie van Serious Request en de deelname van Domien aan Make Up Your Mind ", legt het kanaal uit.