André Hazes over relatie met Monique Westenberg: 'Ik was doodongelukkig'

Entertainment
door Indy
woensdag, 20 september 2023 om 7:53
andre hazes relatie monique westenberg 1
Dat André Hazes niet de sterkste is in het onderhouden van relaties, is inmiddels al wel bekend. In een interview met LINDA doet de zanger een boekje open over zijn liefdesleven en het lijkt erop dat hij deze tegenwoordig prima op orde heeft.

André Hazes en Monique Westenberg

We kunnen wel stellen dat de relatie tussen André en Monique Westenberg vol met ups en downs zit. Ondanks de uitstapjes van André met Bridget Maasland en Sarah van Soelen zijn de twee inmiddels weer gelukkig samen. Volgens de zanger is het wel op een manier die niet echt traditioneel is. "We hebben jaren in Berkel gewoond en eigenlijk was ik daar doodongelukkig. Nu heb ik mijn eigen huis in het dorp waar ik ben opgegroeid."
André zegt niet zeven dagen in de week bij Monique op schoot te kunnen zitten, maar hij is nog wel twee tot drie dagen in de week bij haar en hun zoontje. "We zijn wel trouw aan elkaar – zo, dat ik dat nog eens zeg, hè? Maar je begrijpt dat ik mijn lesje echt wel heb geleerd.”

Trouwen en kinderen

We moeten nog afwachten of André ditmaal wel trouw blijft aan Monique, maar als het aan André ligt gaan ze all in . Eerder onthulde hij al dat trouwen met Monique
hét doel is. Eind december 2020 is hij al op één knie gegaan, maar de verloving werd nog geen vier maanden later verbroken. De zanger ruilde haar in voor Sarah. Ook deze relatie hield er na een aantal maanden mee op. Uiteindelijk is hij weer terecht gekomen bij Monique en heeft hij maar één doel voor ogen, met haar trouwen.
“Ik denk dat ik daarom ook altijd zo snel ging bij andere vrouwen, omdat ik er zo ontzettend naar verlang. Maar nu realiseer ik me pas dat er maar één vrouw is met wie ik dat echt wil: Monique. Daarom ben ik ook met hangende pootjes teruggegaan. Alleen is zij er nog een beetje terughoudend in, wat ik natuurlijk goed begrijp.”
André lijkt nu dus echt helemaal voor Monique te kiezen en de twee hebben altijd al gedroomd van een tweede kindje. Er wordt gespeculeerd dat de tweede kleine
al onderweg zou zijn, maar om erachter te komen of de speculaties waar zijn zullen we nog even geduld moeten hebben.