Geert-Jan uit Boer Zoekt Vrouw gelukkig met oude bekende

Entertainment
door Indy
dinsdag, 19 september 2023 om 19:10
screenshot 2023 09 19 at 170856
Boer Zoekt Vrouw is weer van start gegaan. Vijf boeren gaan op zoek naar de liefde van hun leven, maar ook na het programma blijft de liefde borrelen. Boer Geert-Jan vond zijn ware liefde niet tijdens her programma, maar is inmiddels gelukkig met een oude bekende.

Cupido schoot mis

Boer Geert-Jan deed in 2019 mee aan Boer Zoekt Vrouw . Hij was het op 62-jarige leeftijd zat om alleen te zijn en zocht een lieve, vrolijke vrouw. In tegenstelling tot andere boeren die mee hebben gedaan aan het programma, vond Geert-Jan zijn ware liefde toen niet.
Toch heeft het programma hem indirect alsnog een leuke vrouw opgeleverd. Na het programma heeft hij zijn pijlen gericht op een andere deelnemer. Toen hij zag welke vrouwen er bij de andere boeren langskwamen, viel zijn oog op een van hen. Geert-Jan vertelt hier in de webserie van Boer Zoekt Vrouw het volgende over: “Ik zag Monique op de televisie bij boer Hans, zij viel toen af. Ik heb haar een brief gestuurd."

Groentesoep en zijn 06-nummer

Monique was verrast toen ze de brief van Geert-Jan ontving. “KRO stuurde me wel vaker dingen door, maar die brief had ik niet verwacht. Boer Geert-Jan, die kende ik wel. Hij is Amsterdammer, dus wat directer. Dat vind ik wel leuk.”
Geert-Jan nodigde Monique onderaan de brief uit om een keer groentesoep te eten en eindigde met zijn 06-nummer. Zo heeft hij toch nog de lieve, vrolijke vrouw gevonden waar hij naar op zoek was.

Nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Afgelopen zondag is het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw weer begonnen. In april konden we al zien hoe Yvon Jaspers de vijf vrijgezelle boeren voorstelde en de liefdesbrieven en -mails zijn inmiddels uitgezocht. We kunnen weer iedere week het liefdesavontuur van vijf boeren, die verspreid door Europa wonen, volgen!
De trouwe kijkers van het programma zijn in ieder geval al razend enthousiast. Op Twitter stromen de tweets met #BZV maar binnen. Kijkers hebben kritiek op het programma!