André Hazes geeft ironisch genoeg advies over succesvolle relaties

Entertainment
door Indy
dinsdag, 03 oktober 2023 om 16:29
andre hazes harry styles nadoen
André Hazes was gisterenmiddag te gast in de middagshow van Frank Dane bij 538. Na een warm welkom terug in de studio gebeurde er iets opmerkelijks: hij gaf namelijk relatieadvies. Iets waar je niet gelijk aan denkt bij André Hazes.

De comeback van André Hazes

André moet hard vechten om zijn plekje in de Nederlandse muziekindustrie terug te winnen. Hij hoopte met de terugkomst uit de afkickkliniek dat zijn status verbeterd zou zijn en dat mensen weer massaal naar hem willen luisteren. Maar niets blijkt minder waar: André’s comebackconcert is na een halfjaar nog steeds niet uitverkocht en ook zijn nieuwe muziek wordt nauwelijks gestreamd.
Volgens André is het voor hem alleen maar een realitycheck. De zanger is er twee jaar uit geweest en moet, naar eigen zeggen, weer van onderaan beginnen. In de middagshow vertelt de zanger dat hij momenteel druk bezig is met het voorbereiden van zijn concert in Ahoy en met zijn nieuwe album.

Nieuwe woning

André woont sinds drie maanden weer op zichzelf en dat bevalt hem goed. "Het is helemaal heerlijk zo. Ik ben een paar dagen in de week bij mijn gezin en ik heb een paar dagen in de week voor mezelf."
Een tijdje geleden deed hij in een interview met LINDA al een boekje open over zijn relatie met Monique Westenberg . Ondanks de uitstapjes van André met Bridget Maasland en Sarah van Soelen zijn de twee inmiddels weer gelukkig samen.
Dan doet André iets bijzonders. Hij geeft een relatietip aan de luisteraars. "Ik weet zeker dat het voor heel veel relaties goed zou zijn om apart te wonen. Het werkt als een tierelier."

Inspireren om te veranderen

De zanger komt iedere dag langs in de middagshow om een nummer van zijn nieuwe album te laten horen. "Dit is het lekkerste wat er is, spelen met de mensen achter me" , zegt André. Hij is zelf erg blij met het resultaat en het proces dat achter het album zit. "Het klinkt misschien heel cliché, maar ik weet dat er heel veel mensen in de situatie zitten waar ik twee jaar geleden in zat. Mensen die niet durven af te kicken of aan zichzelf te werken. Dit is voor hun. Dit is mijn verhaal voor hun."