Caroline van der Plas woedend na uitspraken Johan Derksen

Entertainment
dinsdag, 03 oktober 2023 om 16:52
ontwerp zonder titel 56
Johan Derksen beweert dat Caroline van der Plas weigerde op te treden bij De Bevers in Ahoy vanwege problemen tijdens de repetities. Caroline reageert verontwaardigd: "Dit klopt echt niet!"

Schietdrama in Rotterdam

Tijdens zijn concert in Ahoy afgelopen weekend had John de Bever speciale gasten uitgenodigd. Caroline van der Plas was van plan een boerenmedley te zingen, maar op het laatste moment ging dat niet meer door. Waarom niet? In een filmpje op X, het voormalige Twitter, liet Caroline weten dat ze het niet prettig vond om op een podium in Rotterdam te staan na het schietdrama. " De hele dag heeft het aan me geknaagd of ik dit wel moet doen. Vooral omdat het in Rotterdam zelf is ", zei Caroline.

Onervaren zangeres

Toch is het volgens Johan Derksen, die ook als speciale gast op het podium stond, beweerde hij gisteren in Vandaag Inside
dat hij vermoedt dat Caroline om een andere reden niet op het podium verscheen. Hij suggereerde dat Caroline afzag van het optreden vanwege problemen tijdens de repetities. Johan verklaarde: " Als onervaren zangeres moest ze op afstand van de muziek zingen, wat leidde tot vertraging, en dan kon ze niet op tijd inzetten. Dat resulteerde in gestuntel, en ze zei: 'Hier begin ik niet aan. '"

Caroline is pissig

Özcan Akyol, die aanwezig was bij Vandaag Inside , toonde zijn verbazing. " Dus ze heeft zich teruggetrokken omdat ze het niet kon?", vroeg hij. "Omdat het technisch voor haar niet uitvoerbaar was", antwoordde Johan. " Je moet oortjes hebben, anders komt de muziek een seconde later bij jou. " Caroline is pissig na de uitspraken van Johan. Op X schrijft ze: " Dit is absoluut onjuist. Ik heb ter plekke de reden aan Johan uitgelegd, en hij begreep het nota bene. Het is teleurstellend dat hij dit beweert. Wat Johan zegt klopt niet. Ik heb het hem direct toegelicht, en hij begreep het. Het kan me niet schelen als hij denkt dat ik vals zou zingen. "