Ex-verloofde van Gordon aan de haal met nieuwe sugardaddies

Entertainment
door Indy
dinsdag, 03 oktober 2023 om 16:57
gordon gavin uit elkaar 1
Het ziet er naar uit dat Gavin , de ex-verloofde van Gordon , dit keer niet een, maar zelfs twee sugardaddies aan de haak heeft geslagen. Na zijn relatiebreuk met Gordon heeft hij nog een relatie gehad, maar het lijkt erop dat deze ook alweer voorbij is.

Gordon en Gavin

De relatie tussen Gordon en Gavin kunnen we wel in de categorie zeer complex plaatsen. De twee leerden elkaar begin dit jaar kennen. Hoe ze elkaar hebben leren kennen blijft een vaag verhaal. De ene keer startte hun romance in Zuid-Afrika, dan weer in een casino in Melbourne en als laatste zien werd de datingapp Grindr ook vaak genoemd.
De 30 jaar jongere Gavin ging na drie maanden al op één knie voor Gordon. De verloving werd al snel abrupt beëindigd en de sfeer tussen de twee werd grimmig. De twee mannen deden elk hun verhaal op sociale media. Gordon deelde twee boekdelen op zijn inmiddels al maanden verwijderde Instagram en Gavin zocht het hogerop. Hij deed zijn verhaal in weekblad Privé . Met maar liefst acht pagina’s boorde hij de zanger de grond in. Zo heeft hij onder andere bekend gemaakt dat Gordon een terugval had en hem dreigde een eind aan zijn leven te maken.
Gordon liet het er niet bij zitten en sleepte Gavin voor de rechter . Hij was er namelijk niet van gediend dat Gavin privéberichten deelde met Privé . Gavin heeft echter nog niks gehoord van deze aangifte . “Ik wil jullie voorstellen aan mijn verdedigingsteam. Ik heb echter nog steeds niets gehoord” , schrijft Gavin op Instagram. “Maar ik ben er klaar voor.”

Nieuwe vriend Gavin

Het leek er in eerste instantie op dat Gavin maar voor één reden bij de zanger was: zijn geld. Toen de twee in een relatie zaten, werd dit hard ontkent. Gavin werd al snel weer gespot met een nieuwe sugardaddy . Michael Andre Moreau, een Amerikaanse nieuwslezer. Niet is hij alleen een stuk ouder dan Gavin, maar heeft hij net als Gordon een goed gevulde portefeuille.
Inmiddels lijkt ook deze relatie weer over te zijn. Gavin plaatst vandaag op Instagram een foto in zijn verhaal met twee mannen die overduidelijk een stuk ouder zijn dan hem. Reality FBI schrijft bij de foto "Gordon's ex heeft genoeg keuze in sugardaddyland." Of er daadwerkelijk iets gaande is tussen de heren is niet bekend.